El soci decideix el disseny de les equipacions de la temporada 22-23

23/12/2021

Per primer cop a la història del club, els socis del Centre d’Esports Sabadell decidiran les equipacions oficials de la nova temporada, la 2022-2023. Des d’avui i fins al 5 de gener, els arlequinats i arlequinades podran votar de forma online entre tres dissenys de la primera equipació i tres altres de la segona, totes amb el logotip de Laboratorio Cerba Internacional, patrocinador principal del CE Sabadell, al frontal de la samarreta.

Aquesta iniciativa s’inclou dins de l’ampliació de l’acord de patrocini per dues temporades més entre el CE Sabadell i Hummel.

Per a participar-hi, els socis i sòcies hauran d’omplir el següent formulari i votar una opció per a la primera equipació i una altra per a la segona:

FORMULARI

Per tots aquells Socis que tinguin dificultats per participar-hi de forma online, poden dirigir-se a les oficines de la Nova Creu Alta on se’ls atendrà personalment.

Des del Centre d’Esports Sabadell animem a tots els Socis a participar-hi i sentir-se seu aquest procés d’elecció de l’equipació que ens representarà la següent temporada.