Eloy Gila, nova incorporació

Eloy Gila s’ha convertit en la primera incorporació arlequinada del mercat d’hivern. Arriba procedent del Llagostera i signa fins a final de temporada.

L’extrem sabadellenc va debutar a Segona B amb la Gramenet i acumula experiència a la categoria de bronze de 103 partits entre el conjunt colomenc, el Betis B, el Nàstic i el Llagostera. Amb l’equip de la Costa Brava també ha jugat a Segona A sumant un total de 80 enfrontaments, la majoria d’ells amb el Nàstic.

Nascut al 1988, Eloy Gila va començar a jugar a l’equip del seu barri, el Ca n’Oriac. Després d’una breu etapa d’arlequinat a categoria cadet, va marxar a la Josep Maria Gené on va donar el salt, ja d’amateur, a la Grama.

A la seva presentació, Gila ha reconegut no haver-s’ho pensat gaire quan va rebre la trucada del Sabadell: “La millor decisió era venir aquí i ajudar l’equip de casa”. “Quan un és petit, el que somia és vestir d’arlequinat a l’equip important de la ciutat. Poder-hi jugar com a professional em fa estar com si fos un nen”, ha assegurat.

Sobre el seu rol dins l’equip, el sabadellenc ha indicat que pot jugar “en qualsevol posició d’atac” i s’adaptarà “el més ràpid possible per estar a disposició del míster” perquè físicament es troba “molt bé”.