Els arlequinats visiten els nens ingressats de l”Hospital de Sabadell

Els futbolistes arlequinats han recolzat una iniciativa solidària organitzada per l”àmbit de Pediatria de l”Hospital de Sabadell i el Rotary Club de Sabadell. D”aquesta manera, Antonio Hidalgo, Lucas Porcar, Marcos i Nauzet, en representació de tots els companys del primer equip, han repartit regals i molts somriures als nens ingressats a la Corporació Sanitària Parc Taulí. 
 
Els jugadors, a més, han estat acompanyats pel vicepresident del club, Ignasi Lúquez, i Antoni Martínez, membre de l”àrea social de l”entitat arlequinada.
 
Mentre es realitzava la Gimcana Solidària per tota la ciutat, els futbolistes arlequinats han aprofitat per visitar als nens ingressats. Posteriorment, s”han desplaçat a la plaça de l”hospital on ha tingut lloc el final de la festa. En un acte que també ha comptat amb el suport de les jugadores de waterpolo del CN Sabadell, l”actor Jordi Rios i el grup musical Macedònia, entre d”altres, els pacients més petits han pogut gaudir d”una jornada festiva i molt entretinguda.
 
L”objectiu d”aquesta Gimcana Solidària “era difondre la feina que es realitza a l”Àrea Pediàtrica de l”Hospital de Sabadell, donar a conèixer la labor dels professionals i, fonamentalment, rebre el suport de la població per potenciar aquest àmbit i fer-lo més ampli i eficient, amb més capacitat d”assistència i relació, tant amb l”infant com amb les famílies”.