Els capitans del CE Sabadell transmeten unió i compromís

14/03/2019

Els quatre capitans del Centre d’Esports Sabadell han comparegut aquest migdia a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta acompanyat de tota la plantilla per enviar un missatge d’unió i compromís per aixecar la situació de l’equip. El primer capità, Migue González, ha llegit un comunicat sincer com a portaveu de tota l’equip en el que ha deixat clar el compromís i la motivació de la plantilla per treure el Sabadell d’aquesta situació i ha demanat el suport dels arlequinats fins al final de temporada. A la sala de premsa Miguel Quereda també han estat la vicepresidenta del club, Ana Navés, el conseller de Comunicació i Relacions Institucionals, Xavi Andreu, i el director esportiu, Jose Manzanera. 

Comunicat complet de la plantilla del Centre d’Esports Sabadell:

“Ens hem reunit tota la plantilla en aquesta sala de premsa per comunicar que malgrat la mala dinàmica esportiva que estem travessant, la plantilla i el club estem units i compromesos per cumplir una il·lusió. Els objectius de l’inici de temporada han canviat però la il·lusió i el compromís per deixar el Centre d’Esports Sabadell el més amunt possible segueix sent el més prioritari. M’agradaria demanar a totes les persones que aprecien el club que ens donin suport aquest diumenge i el que resta de temporada, només aconseguirem l’objectiu comú tots junts. Anem a per totes. Som-hi, Sabadell!”. 

Aquest diumenge, primer partit clau: CE Sabadell – UE Cornellà

El capità Migue González ha fet una crida a l’afició ja per aquest diumenge en el partit contra la UE Cornellà a la Nova Creu Alta (17h). El club ha llançat una promció per omplir la Nova Creu Alta i que l’afició sigui, més que mai, el jugador número 12. Els socis del CE Sabadell poden retirar invitacions per amics i familiars durant la setmana a les oficines de l’estadi. Per al públic general, les entrades s’han rebaixat a 5€ . A més, els menors de 18 anys tenen entrada gratuïta. 

Fotografia: CE Sabadell.