Els clubs de la ciutat fan el primer gol davant el Real Racing Club

 
En un enfrontament crític, només val sumar els tres punts davant el Real Racing Club de Santander (diumenge 26 d”abril, a les 16 hores en la Nova Creu Alta). Per això, i amb l”objectiu que els clubs de la ciutat mostrin el seu suport al CE Sabadell, l”entitat arlequinada repartirà entrades totalment gratuïtes entre tots els equips per al duel de la 35a jornada de la Lliga Adelante.
 
Qualsevol jugador de futbol base, des dels més petits fins a juvenils, podrà demanar una invitació infantil per al decisiu partit davant els càntabres. D”aquesta manera, el CE Sabadell vol comprometre la ciutat i reclama la seva ajuda: volem mantenir-nos a la Lliga Adelante i vosaltres sou part molt important en cada triomf. Afició, ciutat i jugadors, tots a una, creiem en la salvació!
 
Preus assequibles per a una autèntica final
 
Per rebre al Real Racing Club de Santander, al marge de la promoció, el club també aposta per preus populars. Les entrades, que es poden comprar a les oficines de la Nova Creu Alta o a través de la plataforma online, costen el següent:

Gol 5
Lateral 10
Tribuna 20
Grada visitant 10

 
Els recordem que les entrades es poden comprar a través del ticketing online i també a les oficines de l”estadi, que tenen el següent horari durant la setmana vinent:
De dilluns a dijous: de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores
Divendres: de 10:00 a 14:00 hores i 16:00 a 19:00 hores
Dissabte: de 10:30 a 13:30 hores