Els equips del futbol base es fan forts en les seves competicions

Juvenil A, 2 – CE Premià, 0

Triomf molt important davant el tercer classificat de la taula, al que ja deixen a set punts de diferència. El conjunt dirigit per Jose Solivelles va dominar durant la primera mitja hora de joc i va poder avançar-se en el marcador amb les ocasions d”Antonio, Bernat i Sergi. No obstant això, el rival va pressionar en l”últim tram i va gaudir d”un u contra u que no va saber materialitzar. Ja a la represa, el porter Álex va evitar el gol del CE Premià i va esperonar als seus companys, que van dominar gràcies al seu sacrifici col·lectiu i les seves ganes immenses d”endur-se el partit. A deu minuts del final, els jugadors del Juvenil A van tirar de fe per robar una pilota impossible i Antonio, gairebé des del córner, va fer un golàs per inaugurar el marcador. Ja a les acaballes del duel, Antonio, des dels onze metres, va segellar els tres punts.

CF Junior, 7 – Juvenil B, 0

Partit per oblidar. En un bon tram inicial, l”equip va moure bé la pilota, jugant en tot moment en camp contrari i generant perill constant. No obstant això, el conjunt dirigit per Dani Dueñas no va saber materialitzar les seves arribades. Al quart d”hora de joc, Álex Andreu va aprofitar una errada dels arlequinats per inaugurar el marcador. Després del gol dels locals, els ànims de l”equip no van decaure i el Juvenil B va seguir atacant. Malgrat tot, el CF Junior va ampliar distàncies en una nova errada defensiva dels visitants. A partir d”aleshores, l”equip arlequinat va quedar molt tocat en el terreny de joc i va abaixar els braços. En un partit en què no va sortir res, ara toca seguir treballant per canviar la situació, ja que el Juvenil B mereix molt més.

Juvenil C, 4 – CE Mercantil, 4

Empat en un partit entretingut i amb molts gols. Els visitants es van avançar en el marcador gràcies a un gol olímpic d”Albert. A partir d”aleshores, ambdós equips van tenir ocasions per fer més gols, però finalment va ser Hamza qui va igualar el duel després d”una gran acció col·lectiva. Amb l”1-1, el Juvenil C va dominar en el terreny de joc, tot i que el CE Mercantil generava molt perill en els contracops. Després de desaprofitar diverses ocasions molt clares, fins i tot una de Veyga a boca de canó, l”adversari sí va saber materialitzar la seva arribada de perill per avançar-se de nou. Els arlequinats, però, van remutar ràpidament amb els gols de Hamza i Olivera, aquest últim des dels onze metres. Ja a la represa, i després d”estavellar la pilota contra el pal en dues ocasions, el CE Sabadell ho va acabar pagant i va encaixar dos gols, un en un córner i l”altre en un contracop. Al final, Adrian Martín va establir el definitiu empat a quatre en aprofitar una centrada de César.

Cadet A, 1 – UE Rubí, 2

El conjunt dirigit per Cisco Martín no va merèixer perdre el partit, ja que va moure bé la pilota i va generar nombroses ocasions. No obstant això, la UE Rubí va saber jugar bé les seves cartes defensant amb molts jugadors i sortint al contracop. Tot i marxar amb avantatge al descans, el Cadet A va acabar cedint en la represa quan els visitants van estirar les seves línies en el terreny de joc. A més, les lesions de dos dels jugadors arlequinats més desequilibrants van acabar pesant massa. La UE Rubí va empatar en un llançament de falta lateral i va fer efectiva la remuntada en l”últim minut gràcies a un contracop culminat pel seu davanter.

UD Marianao Poblet, 1 – Cadet B, 2

Els futbolistes dirigits per Josep Vicenç van portar el pes del partit i van aconseguir el primer gol gràcies a un xut de Kilian des del vèrtex de l”àrea. En la segona part, i després de rebre l”empat, l”equip arlequinat va saber controlar el joc i va fer l”1-2 definitiu gràcies a una acció d”estratègia. Els minuts finals van ser molt tensos i l”àrbitre fins i tot va afegir set minuts de descompte. El Cadet B, però, va resistir i es va endur els tres punts en un camp incòmode davant un equip de segon any molt fort.

Cadet C, 5 – FC Sant Cugat Esport, 0

El conjunt dirigit per Dani Leoncio va segellar el triomf per la via ràpida després d”un inici fulgurant de partit. I és que ja al quart d”hora de joc, els arlequinats havien fet tres gols. El Cadet C va basar la seva victòria en un mig del camp fort i ordenat que va saber jugar fàcil i ràpid. Ja en la segona meitat, i veient el matx sentenciat, l”equip va afluixar en ritme i intensitat. Al final, el hat-trick d”Anthony i els gols de Joan i Pau van establir el definitiu 5-0.

Infantil A, 1 – Gimnàstic Manresa, 2

El conjunt dirigit per Marc Nomen va acabar claudicant davant el líder del grup 3 de Preferent. En un partit en què els arlequinats van competir molt bé, l”Infantil A es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Carlos Peñalver, que va saber aprofitar l”assistència de Marc. Tot seguit, els visitants van igualar el duel amb un gol polèmic, ja que el jugador del Gimnàstic Manresa estava en una posició més que dubtosa en el moment de rebre la pilota. Al final, l”adversari va saber remuntar el marcador advers i endur-se els tres punts de l”Olímpia. L”equip arlequinat, amb molt bona actitud en el terreny de joc, va buscar el gol de l”empat sense èxit a la represa.

EF Barberà Andalucia, 1 – Infantil B, 0

Primera derrota del conjunt dirigit per Javi Garcia en el grup 5 de Primera Divisió. Els arlequinats es van trobar amb un partit típic de la categoria en què van haver de fer front a la fortalesa física de l”adversari, que pressionava molt bé la sortida de pilota dels visitants. El CE Sabadell no va generar accions de perill en el primer temps i en la represa li va costar encara més. En un duel travat, l”EF Barberà Andalucia va fer l”únic gol en aprofitar un córner. A partir d”aleshores, els jugadors dirigits per Javi Garcia van buscar l”empat a la desesperada i gairebé el van aconseguir en un xut des de la frontal que es va estavellar contra el travesser.

CF Torelló, 1 – Infantil C, 3

En un dia fred a Torelló, l”Infantil C va saber adaptar-se al camp i al joc d”un rival que havia encaixat molts pocs gols en la lliga. En un primer temps en què va faltar fluïdesa a l”hora de moure la pilota, el conjunt dirigit per Jordi Peris va inaugurar el marcador en una acció d”estratègia. Iker, amb un efectiu cop de cap, va fer el 0-1. Ja a la segona meitat, Édgar va caçar una bona assistència en profunditat de Diego per ampliar distàncies. Oriol va establir el 0-3, mentre que els locals van fer el seu únic gol en aprofitar una falta llunyana. Al final, triomf merescut d”un Infantil C que continua en la primera posició de la taula.

CF Badalona, 1 – Aleví A, 3: Gols arlequinats de Xavier Moreno (3).

FC Cardedeu, 8 – Aleví B, 2: Gols arlequinats de Víctor i Francisco.

Aleví C, 4 – CFU Can Rull RT, 5: El rival va plantejar un partit molt físic des de l”inici i va complicar la sortida de pilota dels locals. Tot i això, els arlequinats van realitzar grans accions col·lectives que van saber materialitzar. Els visitants, però, van marxar amb avantatge al descans i van jugar bé les seves cartes en la represa, aturant el joc i impedint que l”Aleví C se sentís còmode a l”Olímpia. Els gols arlequinats van ser de Pedro Antonio (2), Joel i Édgar.

Aleví D, 5 – CD Badia del Vallès, 3: Gols arlequinats de Sergi Baldrich (3), Max i Uriel (p.p.).

CS Juan XXII, 1 – Aleví E, 8: En un partit molt complet, els visitants van interpretar molt bé el matx i van dominar el joc sense cometre errades. A més, van saber quin era el moment exacte per imprimir una circulació més ràpida de la pilota. Els gols arlequinats van ser de Pol Pedro (4), Mario, Arnau i Enric (2).

Juventud 25 de Septiembre, 0 – Aleví F, 8: Amb bona circulació de la pilota i interpretant molt bé la majoria de situacions de joc, els visitants van ser superiors en els quatre quarts. Els gols arlequinats van ser de Marcos (2), Adrià (2), Ayman, Jordi, Anas i Xavier.

Benjamí A, 2 – CF Badalona, 1: Gols arlequinats d”Éric i Izan.

Benjamí B, 3 – CD Premià de Dalt, 3: Gols arlequinats de Saul, Nicolás i Ismael Zambrano.

Benjamí C, 1 – UCF Santa Perpètua, 1: Gol arlequinat d”Éric.

Benjamí D, 2 – EFB Ripollet, 5: Gols arlequinats de Ferran i Gerard.

UD Tibidabo TR, 1 – Benjamí E, 13: Tot i començar perdent a causa de la seva relaxació, el conjunt visitant va reaccionar a partir del segon quart i va dominar en el terreny de joc. A més, es va mostrar molt efectiu en les seves accions atacants. Els gols arlequinats van ser de Marc Guerrero (2), Pablo Mujal (8), Neyzar i Bernat (2).

EF Barberà Andalucía, 3 – Benjamín F, 4: Els visitants van saber llegir molt bé el partit i van ser superiors al seu rival. Tot i cometre alguna errada en defensa en els últims instants, el Benjamí F va dominar el matx. Els gols arlequinats van ser d”Álex Gómez (2) i Álex Tienda (2).

Benjamí G, 6 – UD Planada, 0: Bon partit de l”equip arlequinat, que es va avançar en el marcador en una acció d”estratègia. El Benjamí G va dominar i va controlar en tot moment la possessió de la pilota. Els gols arlequinats van ser d”Izan, Roger, Jordi i Antonio José (3).

Castellbisbal, 3- Benjamí H, 2: En un partit amistós molt igualat, els arlequinats no van tenir el control de la pilota en els dos primers quarts, tot i que tampoc van patir en defensa. Ja a la represa, el matx es va obrir més i van arribar tots els gols. Els arlequinats van tenir més la pilota, però van claudicar en l”últim sospir davant un rival efectiu.

Prebenjamí A, 5 – CF Sabadell Nord, 0: Partit molt intens que es va resoldre en els darrers quarts. Els locals van saber competir en tot moment en un duel molt físic. Els gols arlequinats van ser de Xavi (3), Mykola i Erik.

Cerdanyola del Vallès FC, 0 – Prebenjamí B, 7: Els visitants van sentenciar el matx per la via ràpida gràcies a la seva bona circulació de la pilota. Els gols arlequinats van ser d”Adrián, Max (2), Izan Garcia, Pablo (2) i Izan Bracero.

Prebenjamí C, 3 – UD Tibidabo TR, 0: Els locals es van trobar amb un rival de segon any que va complicar la victòria. Els gols arlequinats van ser de Broulaye, Pol i Aitor.

UE Castellar, 0 – Prebenjamí D, 2: Gols arlequinats de Pau i Xavier.

CF Vilanova del Vallès, 3 – Prebenjamí E, 1: Partit molt igualat que es van endur els locals gràcies a la seva superioritat física.

Patufets, 8 – CD Llano, 0: Els arlequinats més petits van golejar davant un adversari que es va trobar amb les magnífiques intervencions del porter local.

Sènior Femení B, 4 – UE Rubí, 0

Després de dominar durant tot el matx, al conjunt arlequinat li va costar obrir la llauna, ja que no va ser fins al minut 70 quan va inaugurar el marcador. Mariona, la millor jugadora del partit per a les locals, va ser l”autora del gol arlequinat. Abans, però, el Sènior Femení B va perdonar massa en l”eix atacant. En els instants finals, Neus, Maria i Clara es van encarregar d”establir el definitiu 4-0. Cal destacar, a més, que les quatre futbolistes del juvenil van donar un aire nou a l”equip i van quallar un partit molt seriós.

Femení Juvenil Cadet A, 2 – UE L”Estartit, 0

Després d”un primer temps de domini altern, el partit es va trencar per complet a la represa i les jugadores dirigides per Xavi Sanmiquel van saber aprofitar més les seves ocasions. En una segona meitat molt lluitada, les arlequinades es van saber fer fortes a les àrees i van colpejar amb els gols de Paula i Carla. Al final, el Femení Juvenil Cadet A va aconseguir el seu tercer triomf consecutiu a Primera Divisió.

UE Centelles, 3 – Femení Infantil-Aleví A, 0.

Femení Infantil-Aleví B, 13 – CF Molins de Rei, 0: Gols arlequinats d”Andrea (6), Livia, Claudia, Ana (2), Rocío, Aida i Virginia.

RCD Espanyol, 7 – Femení Infantil-Aleví C, 1: Gol arlequinat de Raquel Panadero (p.p.).

Partit pendent. CE Seagull, 0 – Femení Infantil-Aleví C, 2: Gols arlequinats d”Ainhoa i Anna Montesinos.

Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí A, 9 – AE Martorell, 1: Gols arlequinats d”Alba (5), Meritxell, Anna (2) i Ariadna.

Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí B, 1 – CE Seagull, 4: Gol arlequinat d”Aina.