Els jugadors del CE Sabadell passen la revisió mèdica a TRAU+ Sport | Quirónsalud del Vallès

El CE Sabadell ha donat el tret de sortida a la pretemporada 2018/19 realitzant els obligats exàmens mèdics a TRAU+ Sport | Quirónsalud del Vallès, el servei mèdic oficial del club des de la temporada 17/18. L’equip mèdic de primera línia del centre, juntament amb Luís López, metge del primer equip, estan sent els encarregats de revisar l’estat físic dels jugadors de la plantilla arlequinada.

Els més matiners en acudir a les punteres instal·lacions de TRAU+ Sport | Quirónsalud del Vallès han sigut quatre de les cares noves aquesta temporada: Joan Castanyer, Pol Gómez, Adri Cuevas i David Acedo. Entre dilluns i dimarts està previst que la totalitat de la plantilla completi les proves mèdiques prèvies i necessàries a l’inici del treball de pretemporada. 

D’altra banda, Toni Seligrat va dirigir el dilluns i el dimarts els primers entrenaments de la pretemporada a Sant Oleguer, en unes sessions de treball disteses i amb poca càrrega. El dimecres hi haurà la primera doble sessió d’entrenament de la setmana amb tots els jugadors de l’equip disponibles. 

Imatge: Críspulo Díaz

Imatge: Roger Benet