Els números de la pretemporada

La pretemporada és aquella part de la temporada on el que més compta són els minuts disputats i sobretot, que els jugadors assoleixin el ritme que els serà exigit per la competició.

 

Després d”haver disputat un total de cinc partits, el nou Sabadell de Miguel Álvarez  va vèncer en el seu primer partit de preparació al Prat, va aconseguir tres empats consecutius amb Gavà, Nàstic i Palamós i només va perdre el darrer contra el Llagostera. Després d”aquests cinc amistosos l”equip va encaixar vuit gols, els mateixos que va ser capaç de transformar.

Si ens centrem en els minuts disputats, tots els jugadors excepte Àlex Alba, que va patir una lesió al turmell en un dels primers entrenaments, han estat utilitzats pel cos tècnic. Destaquen però, el migcampista Marc de Val que, amb 280 minuts a les seves botes, ha estat el jugador que més estona ha estat sobre la gespa durant la pretemporada. Així mateix un altre mig campista, Pirulo, ha estat el segon més utilitzat i ha jugat 271 minuts. Per últim, Agus Medina, Juan Osado i Alcañiz han estat els següents més utilitzats amb 270 minuts.

A la vessant golejadora, dos davanters han empatat com a màxims golejadors de la pretemporada, el jove jugador Ernest Forgas i un davanter contrastat a la categoria com és Osado.

 

Resultats de la pretemporada

 

AE Prat – CE Sabadell (1-2)

Gavà – CE Sabadell (2-2)

CE Sabadell – Nàstic de Tarragona (0-0)

Palamós CF – CE Sabadell (2-2)

CE Sabadell – UE Llagostera (2-3)