Els partits del futbol base, al detall

Juvenil A, 3 – FC Cardedeu, 0

Ple de victòries del conjunt arlequinat en el grup 2 de Preferent. L”equip dirigit per Jose Solivelles es va imposar al FC Cardedeu en un partit dominat pels locals de principi a fi. Al quart d”hora de joc, Sergi Martí va centrar des de la banda esquerra i Pol Monells, en el segon pal, va rematar de cap per enviar la pilota al fons de la xarxa. Ja en la segona meitat, i després de perdonar en el primer temps, el Juvenil A va saltar més nerviós a la gespa. Fins i tot el porter Álex, amb una intervenció providencial, va evitar l”empat dels visitants. Ja a les acaballes del partit, Sergi Martí i Jadir van sentenciar el duel.

CE Europa, 1 – Juvenil B, 1

En una primera part bastant discreta, el Juvenil B de Dani Dueñas es va mostrar massa imprecís en el seu joc. A més, els jugadors intentaven resoldre les accions precipitadament. Ja a la represa, Marc Tatay va fer el primer gol del partit en aprofitar un error de la defensa visitant. Tot seguit, però, el Juvenil B va treure l”orgull per empatar. En el rebuig d”un córner, Vaca va orientar la pilota amb la dreta i, amb un efectiu xut amb l”esquerra, va enviar l”esfèrica a l”escaire. A partir d”aleshores, els arlequinats van dominar en el terreny de joc, però no van saber materialitzar les seves accions. Al final, l”equip dirigit per Dani Dueñas continua invicte després de quatre jornades disputades.

Juvenil C, 2 – EF Montcada, 0

Després d”empatar en la primera jornada de la competició, el Juvenil C de Manel Felices va aconseguir a l”Olímpia el seu primer triomf del curs. Kevin Corral va inaugurar el marcador en els primers instants de la segona meitat. Ja en els últims minuts del duel, Kevin Pérez va sentenciar per als locals i va segellar la victòria.

Gimnàstic Manresa, 5 – Cadet A, 2

El Cadet A de Cisco Martín, amb un equip pràcticament nou, encara ha d”acoblar les noves peces. Els arlequinats van sortir massa nerviosos en el terreny de joc i ho van pagar, ja que el 2-0 que reflectia el marcador al descans els va pesar massa. Un Gimnàstic Manresa amb les idees clares va ser superior i va vèncer amb justícia. Ja en el segon temps, i amb el duel pràcticament sentenciat, el Cadet A es va lliberar de tensions i va millorar el seu joc. Ivan Menéndez i Oriol Gómez van ser els golejadors del conjunt visitant.

Cadet B, 1 – UD Cornellà, 2

En un partit en què els arlequinats van dur la iniciativa, el conjunt visitant va saber jugar les seves cartes per endur-se els tres punts. La UD Cornellà es va tancar i va esperar el seu moment per colpejar. Abans del descans, Kilian va fer el primer gol del partit. En el segon temps, l”equip dirigit per Josep Vicenç va moure millor la pilota i, amb un joc fluid, va empatar gràcies a la diana de Carlos López. No obstant això, l”adversari va tornar a avançar-se minuts després. Ja en els instants finals, el duel es va trencar i ambdós equips van tenir ocasions per desfer l”1-2 que reflectia el marcador. Al final, però, la UD Cornellà va aconseguir el triomf.

Cadet C, 5 – Juventud 25 de Septiembre, 1

Basant-se en una bona estructura defensiva, l”equip dirigit per Daniel Leoncio va golejar al Juventud 25 de Septiembre. Els locals, que es van mostrar eficaços en les accions a pilota aturada, van marxar al descans amb un avantatge de dos gols. Ja a la represa, el Cadet C va sortir encara més intens a la gespa de l”Olímpia i, amb un bon ritme de joc i circulació de la pilota, va trencar el partit en els primers instants. Mario Romera, Gorka Garcia i Alfonso Martínez, aquest últim amb un hat-trick, van ser els golejadors arlequinats.

Infantil A, 1 – UE Rapitenca, 1

El conjunt dirigit per Marc Nomen no va poder passar de l”empat davant la UE Rapitenca en un partit en què va desaprofitar moltíssimes ocasions. Jose Enrique va fer el primer gol en els primers instants després d”una gran acció col·lectiva. Els arlequinats, a més, van tenir oportunitats per ampliar distàncies en el marcador, però no van saber materialitzar les seves arribades de perill. Ja a la segona meitat, els visitants van empatar el matx en aprofitar una mala sortida de pilota dels arlequinats. Al final, l”Infantil A es va abocar a l”atac amb l”objectiu d”aconseguir la victòria, però es va mostrar massa erràtic en l”eix ofensiu.

CD Badia del Vallès, 0 – Infantil B, 1

Els arlequinats van aconseguir una treballada victòria en la segona jornada de competició. En el primer temps, l”adversari es va defensar en tot moment i va tancar tots els espais. Al conjunt dirigit per Javi Garcia li estava costant molt trobar profunditat en les seves accions, però finalment va trobar el premi del gol. En una pèrdua de pilota en la sortida dels centrals, Nacho va rebre una bona assistència i va definir a la perfecció per fer el primer i únic gol del partit. Ja a la represa, el CD Badia del Vallès va pressionar més i a l”equip arlequinat li va costar generar bon joc. Al final, però, els visitants es van endur el triomf de forma merescuda.

EC Granollers, 1- Infantil C, 1

En un duel molt disputat, el conjunt dirigit per Jordi Peris es va trobar amb un rival de primer any molt treballat. Els locals es van avançar en el marcador en el llançament d”una falta frontal. En el refús del porter Ismael, Umberto va enviar la pilota al fons de la xarxa. Després d”un primer temps en què els arlequinats van estar massa desubicats, el canvi de sistema va beneficiar a l”equip en la represa. Amb un joc més directe, l”Infantil C es va abocar a l”atac i va desaprofitar moltes accions ofensives. Ja en el temps afegit, Raúl Fornieles va fer justícia en aprofitar a porteria buida una assistència de Sergi Sala.

CD Sant Gabriel, 4 – Aleví A, 3: Gols de Nicolás Comas, Xavier Moreno, Rafael Santiago.

FC Vic Riuprimer Refo, 5 – Aleví B, 0.

Aleví C, 6 – UE Rubí, 1: Gols de Samuel, Alejandro, Pedro Antonio (2), Denis, Édgar.

Aleví D, 6 – CF Sabadell Nord, 6: Gols de Mario, Bruno, Miguel Soley (3), Max.

CD Montcada, 1 – Aleví E, 8: Gols de Mario Romero, Pol Pedro (2), Enric (2), Alejandro Olivera (3).

VDF Roureda, 4 – Aleví F, 6: Gols d”Adrià (2), Borja, Anas Bali, Marcos Becerro (2).

Benjamí A, 2 – CF Les Franqueses, 3: Gols de Víctor Pastor, Jordi Solé.

Benjamí B, 4 – CFU Can Rull, 4: Gols de Víctor Pastor (2), Nicolás, Ismael Zambrano.

CF Caldes de Montbui, 0 – Benjamí C, 4: Gols de David, Carlos Saiz, Marc Roviras, Ot Valls.

Cercle Sabadelles, 7 – Benjamí D, 1: Gol d”Álex Sánchez.

Benjamí E, 12 – UE Castellar, 1: Gols d”Ismael Lozano (5), Álex Tienda, Neyzar (2), Marc Bars, Marc Guerrero (2), Marc Quintana.

Benjamí F, 5 – UE Castellar, 2: Gols de Marc Bars, Álex Tienda (2), Marc Romeu, Kristiyan.

EF Sabadell, 1 – Benjamí G, 12: Gols de Pol Tirado (3), Oriol Riera (3), Izan Ruiz (4), Ricard, Pol Rodríguez.

At. Polinyà, 1 – Benjamí H, 9: Gols de Xavier Paez (2), Izan (2), Bernat, Pol Rodríguez (2), Aniol, Marc Oliver (p.p.).

FC Sant Quirze del Vallès, 0 – Prebenjamí A, 5: Gols de Xavi Fernández (2), Mykola, Erik, Bryan.

CF Ripollet, 0 – Prebenjamí B, 12: Gols de Max (3), Pablo, Izan Bracero (2), Izan Garcia (5), Jordi Tella.

Prebenjamí C, 1 – VDF Roureda, 10: Gol d”Aitor Leguey.

AD Escola F. Base Ripollet, 0 – Prebenjamí D, 9: Gols de David Macias (p.p.), Lucas (2), Xavier Romera (2), Rubén, Arnau (2), Adrián.

CF Manu Lanzarote, 2 – Senior Femení B, 0

En un partit discret de les arlequinades, el conjunt dirigit per Aleix no va poder fer res davant un rival que va ser superior. Al filial del Sènior Femení li va costar molt sortir des del darrere i no va generar accions perilloses. Ester Ramos va inaugurar el marcador en una jugada a pilota aturada en l”equador del primer temps. Ja a les acaballes del duel, Sara Zauner va sentenciar per a les locals.

CE Pubilla Casas, 0 – Femení Juvenil-Cadet, 4

Recital de futbol de l”equip dirigit per Xavi Sanmiquel. El conjunt arlequinat va saber fer front a la pressió inicial del rival i ja al quart d”hora de partit es va avançar en el marcador gràcies al gol de Miriam. El Femení Juvenil-Cadet va moure molt bé la pilota i, amb un plantejament efectiu al terreny de joc, va sentenciar en el segon temps. Laia i Paula, aquesta última amb un doblet, van tancar la golejada.

Femení Infantil-Aleví A, 1 – FC Vic Riuprimer Refo, 5: Gol de Iona Rodríguez.

FC Levante Las Planas, 2 – Femení Infantil-Aleví B, 0.

Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí A, 16 – UE Vilassar de Mar, 0: Gols de Bet (2), Meritxell (4), Sofia (5), Anna, Fiona, Alba Alcaraz (2), Mireia Solsona.

Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí B, 3 – CD Arrabal-Calaf Gramanet, 2: Gols de Maria, Andrea, Idoya.