Els socis del CE Sabadell tindran un descompte exclusiu en l’abonament de la temporada a Footters

19/08/2019

Els aficionats arlequinats podran seguir tota la temporada del Centre d’Esports Sabadell a través de Footters.com. El club ha tancat un acord amb la plataforma en streaming que emetrà tots els partits del CE Sabadell com a local i tots els que jugui l’equip contra altres entitats que també tinguin un acord amb Footters. Els partits es podran seguir des de qualsevol part del món i en tot tipus de dispositiu digital; tant en directe com en diferit a la carta.

Un nou avantatge per als socis del CE Sabadell que per 35€ podran gaudir d’accés complet a Footters per tota la temporada 2019/20 amb els partits del Sabadell i de la resta d’equips

Els aficionats que no siguin socis també poden contractar Footters mensualment per una quota de 6’99 € al mes o, fins al 31 de setembre, en un únic pagament de quota anual de 62’99 €. Dels pagaments dels usuaris que rep Footters, el 50% torna als clubs, de manera que els aficionats, a més de poder seguir els partits en directe o en diferit, ajuden econòmicament al seu club.