En marxa el nou Sabadell de Jose Solivelles

Després d’un estiu convuls, els vestidors de la Nova Creu Alta han recuperat avui la seva activitat habitual. El nou Centre d’Esports Sabadel 2016/17 s’ha posat en marxa amb una sessió d’una hora i mitja, aproximadament, on la gran protagonista ha estat la pilota. Un primer dia molt exigent que també ha servit perquè Jose Solivelles i el seu cos tècnic s’estrenessin al càrrec del primer equip.

En total, 17 jugadors s’han vestit de curt i Cesc Clotet, encara lesionat, ho ha vist des de la banqueta. Moltíssimes cares conegudes; només tres de noves: Gabi López i els jugadors del filial Èric Pujol i Sergi Aguilar. I dues absències amb permís del club: Lucas Viale, de viatge de noces i Adama, que no compta en el nou projecte arlequinat. La resta d’homes que s’han exercitat sota les ordres de Solivelles han estat: Aliaga, Parera, Pastells, Pol Moreno, Adri Díaz, Juanjo, Yeray, Batanero, Agus Medina, Sandro, Manel i els jugadors del filial Guillem, Ñito i Max.

Demà (19:30h), segona sessió a Olímpia per seguir amb la posada a punt de cara als compromisos més propers: l’amistós contra el Bristol Rovers del dia 26 però, sobretot, l’inici de lliga previst pel cap de setmana del 20-21 d’agost.

Imatges: Roger Benet.