Enric Franquesa: “Vaig insistir molt en la opció de Sabadell”

Vallesà i amb moltíssima projecció. Aquest és Enric Franquesa, el nou lateral esquerre del Centre d’Esports Sabadell que arriba cedit pel FC Barcelona. El seu no és el primer cas de ‘reconversió’ que es viu a La Masia. Un ràpid extrem que, per sobrepoblació en aquesta demarcació, acaba baixant uns metres al camp per ser un lateral ofensiu de molt talent.

Sobre la seva arribada a Sabadell:

  • “Evidentment, renovar és un pas molt important en la meva carrera. Està clar que sóc jugador del Barça però jo vinc aquí perquè penso que és un bon club per progressar”
  • “Quan vaig renovar amb el Barça vaig insistir molt en la opció de Sabadell perquè pensava que era un club que encaixava molt amb les meves característiques de joc. A més, jo sóc del Vallès i per mi és un orgull representar aquest equip històric. Estic en el millor lloc per seguir creixent”
  • “Seria un privilegi tenir la sort que va tenir ell. Si a l’Isaac Cuenca li va anar bé aquí serà perquè és un bon club i a mi espero que també em vagi bé”
  • “No tenia gaires referències d’aquesta plantilla però m’havien dit que era curta, jove. La primera impressió és bona, penso que hi ha un bon equip”

Sobre la seva nova posició al camp:

  • “He jugat tota la vida d’extrem i la temporada passada el Gabri em va posar de lateral. Mai havia jugat en aquesta posició però m’he sorprès a mi mateix perquè m’agrada. Està clar que sóc més ofensiu que defensiu però puc tenir més recorregut”
  • “La idea és aquesta: perfeccionar algunes deficiències defensives que tinc i créixer com a lateral”