Entrades disponibles per al #derBivallesà davant el Terrassa FC

Ja el tenim aquí, arriba el #derBivallesà. I és que el CE Sabadell B rep aquest diumenge al Terrassa FC en la catorzena jornada de Tercera Divisió (a les 17h en el Pepín Valls).
 
El club informa que els socis arlequinats tenen entrada gratuïta per a aquest partit, tal com succeeix en la resta de compromisos que el filial jugui com a local a Castellar del Vallès.
 
No obstant això, l”entitat arlequinada vendrà entrades per aquest #derBivallesà a les oficines situades a la Nova Creu Alta. D”aquesta manera, els aficionats i el públic general podran adquirir les localitats a les oficines a partir de la tarda d”aquest dimarts 18 de novembre.
 
Els recordem que els preus són els següents:
 
Públic General 10
Afició visitant 10
Socis UE Castellar 5

 
L”horari de les oficines de la Nova Creu Alta durant les setmanes en què el primer equip disputa partits com a visitant és el següent:
De dilluns a dijous: de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores
Divendres: de 9:00 a 15:00 hores
Dissabte: tancat
 
Recordem també que si durant el divendres a la tarda encara no disposeu de les entrades, les podreu adquirir a les taquilles del Pepín Valls el diumenge. Les taquilles de l”estadi de Castellar del Vallès obriran una hora abans de l”inici del matx.