Entrades exhaurides

En només 20 dies s’han exhaurit les gairebé 12.000 localitats disponibles per presenciar la final de la Copa Catalunya. Els federats, els clubs de la zona i els socis del Sabadell i del Barça no han volgut desaprofitar les promocions de la Federació Catalana de Futbol per aquest partit i s’han fet ràpidament amb les seves entrades pel pròxim dia 30. Aquesta bona resposta ha fet que a hores d’ara ja no hi hagi localitats de la Nova Creu Alta a la venda. 

Recordem als aficionats que no hagin pogut adquirir entrades que el partit serà transmès en directe per Esport3 a partir de les 21 hores.

Presentació oficial

Demà dimecres 23 de març se celebrarà la presentació oficial del partit, on es donaran a conèixer tots els detalls de la final i les darreres novetats. L’acte tindrà lloc a la Casa Duran de Sabadell (c/ Pedregar, 7) a les 11 hores i comptarà amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernández; de la regidora d’esports de Sabadell, Marisol Martínez; del representant territorial de la Secretaria General de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier; del president del CE Sabadell, Antoni Reguant; i del responsable de relacions institucionals de futbol del FC Barcelona, Pere Gratacós. 

IMPORTANT: La final de la Copa Catalunya és un partit organitzat per la Federació Catalana de Futbol, no pel Centre d’Esports Sabadell. Per aquest motiu, el pròxim dia 30 només es podrà accedir a la Nova Creu Alta amb l’entrada, en cap cas amb el carnet de soci.