Envia el teu missatge d”esforç i passió!

Esforç i passió. Aquestes van ser les paraules del tècnic Juan Carlos Mandiá durant la seva presentació com a tècnic arlequinat. Unes declaracions que va tancar amb un missatge clar i contundent: hem d”anar tots a una i assolir la permanència. Perquè equip i afició s”ho mereixen.
 
Per tal que els jugadors surtin encara més endollats al terreny de joc, el Centre d”Esports Sabadell vol emplenar el túnel de vestidors amb missatges d”ànims de socis i aficionats.
 
Els podeu fer personalitzats, dirigits a un jugador en concret, o fer-ne de generals. Però amb un únic objectiu: que els futbolistes i cos tècnic se sentin acompanyats i estimats. Volem sortir al camp amb el factor anímic pels núvols. Ens ajudeu?
 
Podeu compartir els vostres missatges a través de Twitter i Facebook utilitzant l”etiqueta #tocaremuntada. A partir de diumenge a les 12 hores del migdia no se”n podran enviar més, així que no us ho penseu més i compartiu el vostre missatge èpic i motivador! Els jugadors els llegiran en els instants previs al matx davant el Real Saragossa! També podeu enviar textos o imatges a info@cesabadell.cat. Junts som més forts!