A estrenar-se com a visitants

Després de guanyar per 3 gols a 0 al Terrassa Olímpica la setmana pasada i demostrar, una vegada més, la solvència de l»equip com a local, ara toca puntuar fora de casa. El conjunt de Solivelles, que encara no ha inaugurat el caseller de punts com a visitant, es desplaçarà aquest diumenge fins el Prat per efrontar-se al segon classificat. L»equip de Pedro Dolera és un dels equips candidats al campionat i El Sagnier sembla ser un camp d»on s»escaparan pocs punts. El Sabadell B està convençut de poder ser el primer equip en puntuar en aquest camp.

Per la seva part, Jose Solivelles, tècnic del filial arlequinat, es mostra convençut de poder puntuar al Sagnier ‘»Arribem amb les idees molt clares sobretot defensivament»» Així mateix, Solivelles ha estat sincer i ha confessat que demà ‘»juguem contra la millor plantilla de la lliga.»»

De la mateixa manera y segons el tècnic del filial arlequinat, creu que hi ha dues claus per poder treure un resultat positiu, la primera d»aquestes és la serietat de l»equip ‘»Hem d»estar seriosos i treballar com la setmana passada perquè no ens generin ocasions»» mentre que la segona d»elles, qualificada d» ‘»imprescindible»» és deixar la porteria a zero ‘»la porteria a zero serà imprescindible. Hem de tenir cura de les jugades a pilota aturada.»»

Per últim, sobre el fer de no haver puntuat fora de casa, Solivellas mostra el seu cantó més tranquil posat que ‘» no em preocupa que no haguem puntuat fora de casa perquè més d»hora que tard el resultat positiu arribarà»» y segons assegura el mateix Solivelles ‘»és una categoria on guanyar fora de casa és molt car»»