A fer-se forts a casa

Aquesta tarda a les 17:30h el CE Sabadell B rep a Castellar del Vallès al Terrassa Olímpica 2010 en el que serà, de ben segur, el partit més atractiu de la jornada. Els de Jose Solivelles volen fer-se forts jugant com a locals i també, refer-se de la derrota patida a Granollers la setmana passada.

 

Solivelles vol que la imatge donada a Granollers no es torni a repetir i el conjunt arlequinat torni a ser el de les primeres jornades, el dominador de la pilota i del joc associatiu. Tot i l»objectiu de fer-se a la victòria i retornar al bon joc de les jornades inicials, el tècnic arlequinat no augura un partit fàcil ‘»A tots dos equips ens agrada tenir la pilota i treure-li al Terrassa serà difícil.»» Solivelles però, vol que el factor camp jugui a favor dels arlequinats ‘»Necessitem el recolzament d»aquesta afició que mai dóna l»esquena a l»equip. Aquests partits agraden tant a la grada com al jugador»» ha sentenciat.

 

El partit donarà inici a les 17:30h al Municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès. Recordem que els socis del Sabadell hauran de passar per taquilla i retirar una entrada a 5,00€ presentant el seu carnet de soci.