A Gavà a pel segon test de pretemporada

Demà a les 19:00h el Sabadell de Miguel Álvarez disputarà a La Bòbila de Gavà el seu segon partit de pretemporada. L»entrenador arlequinat vol que l»equip doni una passa més endavant i que hi hagi molta intensitat al partit ‘»Dissabte vam veure petites pinzellades del que aquest equip és capaç però vull seguir progressant»» Tot i això, Miguel Álvarez es marca uns objectius molt clars ‘»Volem ser els amos de la possessió, millorar defensivament respecte el dissabte passat i demostrar que podem fer mal a pilota aturada.»»

 

Sense Estellés, Forgas i Juanjo

Ni Albert Estellés, ni Ernest Forgas ni Juanjo Ciércoles podran estar a disposició de tècnic arlequinat. El primer d»ells té una fissura al dit del peu i les molèsties que arrossega l»impediran poder participar en el segon partit de pretemporada. Forgas tampoc podrà ser-hi i és que el jove davanter va rebre un cop a les lumbars en els darrers minuts del partit contra el Prat que el va obligar a ser substituït. Per la seva banda, Juanjo Ciércoles segueix recuperant-se de la seva operació. La convocatòria és la següent:

Craviotto, Tienda, Agus Medina, Yeray, Agustín Fernández, Pol Moreno, Manel Martínez, Cesc Clotet, Adri Diaz, Batanero, Pastells, Pol Roige, Alex Cortell, Valentín, Pirulo, Marc Fernández, Marc De Val, Juan Osado, Lucas Viale, Forniés, Alcañiz i Sandro.

 

Els antecedents

Demà el Sabadell s»enfronta al Gavà, un rival amb qui s»ha vist les cares fins a 22 vegades de manera oficial amb un balanç de vuit victòries a favor, sis empats i vuit derrotes contra el conjunt blau-grana. La darrera vegada que el primer equip arlequinat es va enfrontar al Gavà va ser també en pretemporada, concretament el 15 d»agost del 2012 i el partit va acabar amb 0-1 favorable als arlequinats després d»un gol d»Uli Dávila.

D»altra banda, a les files del Gavà hi milita un ex-arlequinat, el central Albert Miquel Cazorla que va estar dos anys (des del 2007 al 2009) defensant la samarreta arlequinada disputant un total de 37 partits.