A per la segona victòria consecutiva lluny de casa

Cal ser ambiciosos i seguir progressant. El Sabadell viatja matí a València, concretament a la Ciutat Esportiva de Bunyol per enfrontar-se al filial de ll Llevant B, recentment ascendit de 3ª divisió. El conjunt de Miguel Álvarez vol refer-se així de la derrota soferta a casa davant l»Hèrcules i aconseguir la primera victòria en lliga fora de la Nova Creu Alta. El partit s»iniciarà a les 17:00h.

Repetir el resultat de l»última visita és l»objectiu

Sabadell i Llevant B s»han vist les cares tan sol en sis ocasions, encara que alguna d»elles és molt recordada. Totes formen part de la història recent de l»entitat vallesana i en les ments de molts arlequinats queda aquell 28 de maig de 2006 quan el Llevant B va visitar la Nova Creu Alta en l»última jornada de lliga i va vèncer per 0-3, consumant-se així el descens a 3ª dels arlequinats. En resultats globals, tant Sabadell com Aixequi B han vençut una vegada i s»han signat taules en un total de 4 trobades. Això sí, els granotas tenen el balanç de gols a favor, ja que han batut cinc vegades la meta *arlequinada per sol tres del Sabadell.

L»últim precedent d»aquests dos equips porta un bon record als arlequinats. L»equip entrenat aleshores per Ramón Moya, va vèncer per 1-2 a Bunyol amb gols de Toni Mora i Miki en el 2007. És el resultat a repetir.

La convocatòria

Miguel Álvarez ha recuperat efectius durant la setmana com Pastells, Viale i Roigé. La llista definitiva de jugadors és la següent:

Craviotto, Tienda, Agus Medina, Alcañiz, Agustín, Valentín, Forniés, Yeray, Batanero, Pol Roigé, Marc Fernández, Juan Osado, Pirulo, Bruno, Cortell, Adama


Pel que fa als lesionats, solament Forgas, De Val i Juanjo segueixen de baixa:

 

Forgas: Esquinç en el turmell dret. 

Marc De Val: Trencament de fibres en el bíceps femoral. Entre 1 i 2 setmanes de baixa.

Juanjo Ciércoles: Segueix amb la seva recuperació dins dels terminis establerts.