A seguir amb la línia ascendent

Després d»un partit de Copa, el Sabadell demà torna a la competició domèstica i es desplaçarà fins a Cornellà per visitar, per primera vegada en partit oficial a l»UE Cornellà. El conjunt del Baix Llobregat ha realitzat un inici de lliga espectacular encadenant dues victòries seguides després de vèncer en la jornada inaugural al FC Barcelona B i en la passada jornada, al CF Badalona per 0-2. D»aquesta manera, l»equip entrenat per Jordi Roger s»ha situat a la zona noble de la taula amb uns registres envejables perquè ha estat capaç de marcar quatre gols i d»encaixar solament un gol.

 


UE Cornellà – CE Sabadell, un duel inèdit

Tant el Cornellà com Sabadell es veuran per primera vegada en la història les cares en competició oficial lloc ja que, en els més de 60 anys d»existència del club del Baix Llobregat, mai abans s»han enfrontat. Malgrat aquesta anècdota, en el Cornellà si que hi ha exarlequinats, concretament tres. Fran Piera, que va reforçar al Sabadell al mercat d»hivern de la temporada 2011/12 va jugar un total de 8 partits i no va poder marcar malgrat jugar en una demarcació ofensiva. D»altra banda, Xavier *Pelegrí també va defensar la samarreta *arlequinada. El central ho va fer des del 2008 fins al 2010 jugant 42 partits i marcant un gol. Però l»ex arlquinat més il·lustre del rival de matí és, sens dubte, Antonio Hidalgo, qui va ser capità del CE Sabadell durant les quatre últimes temporades a 2ª Divisió A. Hidalgo va disputar un total de 117 partits amb la samarreta arlequinada i va marcar 12 gols. 

Serà sens dubte, una jornada de retrobaments al Nou Municipal de Cornellà. El partit s»iniciarà a les 19:30h.

Els escollits pel cos tècnic

Miguel Álvarez i el seu cos tècnic han decidit convocat a tota la plantilla per desplaçar-se demà al Nou Municipal de Cornellà on acabarà d»informar qui seran els setze que entraran a la convocatòria de partit.