El CE Sabadell presenta el nuevo grupo de inversores en un acto de unidad arlequinada

26/08/2019

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat oficialment a la Sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta l’acord amb el nou grup d’inversors que entren en l’accionariat del club per «garantir estabilitat institucional i econòmica durant els propers anys». El president del club, Esteve Calzada, ha conduït l’acte amb una premissa molt clara: «L’acord que presentem té l’objectiu de buscar l’unió de tots els arlequinats, si anem tots de la mà tindrem més opcions d’assolir l’èxit». L’escenificació d’aquesta unitat ha començat en el mateix acte amb la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, la regidora d’Esports, Laura Reyes, expresidents del CE Sabadell, membres del Consell d’Administració, cos tècnic i capitans del primer equip, i nombroses personalitats vinculades al club.  «El tipus d’acord és el que volíem tancar des que vam entrar al club però diferents entrebancs no ens ho han permès fer fins ara», ha explicat Esteve Calzada». 

Tal com es va anunciar en el comunicat oficial de l’entrada del nou grup d’inversors, el president del CE Sabadell ha explicat que els nous inversors subscriuran 900.000 euros de l’ampliació de capital mentre que el grup encapçalat per Esteve Calzada subscriurà uns altres 900.000 euros i aixíquedarà completa al 100%. En la seva intervenció, Esteve Calzada ha presentat Pau Morilla-Giner, un dels sis inversors que actua com a portaveu de tots ells. Morilla-Giner és sabadellenc afincat a Londres i actualment es soci responsable d’inversions de la firma London & Capital Asset Management amb una dilatada trajectòria professional. 

Pau Morilla-Giner s’incorporarà al Consell d’Administració del CE Sabadell. Morilla-Giner ha començat la seva intervenció explicant la seva vinculació amb la ciutat, on va néixer i estudiar fins que va marxar ara fa 20 anys, i amb el CE Sabadell, de qui és aficionat des de ben petit. «Ens sumem al projecte amb la confiança en la gestió del grup de l’Esteve, en l’equip i en la ciutat que hi ha al darrera», ha assegurat Morilla-Giner. En aquest sentit, el representat del nou grup d’inversors ha puntualitzat els terminis de l’acord: «Som gent seriosa que entén que l’èxit no s’aconsegueix d’un dia per l’altre, com amínim l’acord és per tres anys però confiem molt en aquest projecte».

Per part de l’Ajuntament de Sabadell, en l’acte ha intervingut l’alcaldessa Marta Farrés, qui ha estès la mà al club per «ajudar en tot el que estigui al nostra abast». «Estic convençuda que avui tenim un club més fort. Si el CE Sabadell guanya, Sabadell també ho fa», ha destacat l’alcaldessa de Sabadell. 

Fotografia: Críspulo Díaz.