El femení goleja el Júpiter (7-0)

Van poder rescabalar-se. El femení arlequinat va vèncer per 7 gols a 0 al Júpiter diumenge passat i van fer bo l»empat de la setmana passada davant la Guineueta.

Encara no s»havia arribat a la quart d»hora de partit que, tant Silvia com Megumi, havien posat el 2-0 en el marcador amb dues grans definicions davant la portera visitant. Elisabet va marcar el tercer gol, el de la tranquil·litat quan es disputava el minut 24 de la trobada. A partir d»aquí, el Sabadell va seguir realitzant el seu joc associatiu i va començar a dormir el partit.

En el transcurs de la segona meitat, Megumi va aconseguir el seu doblet en el 54. Solament dos minuts més tard, la migcampista sabadellenca, Gisela, feia el cinquè gol per les arlequinades. Lluny de conformar-se, el Sabadell va seguir buscant més gols i Débora en el 70 i Patri en el 72 van tancar el partit i van segellar el definitiu 7-0.

Amb aquesta golejada, el Sabadell va aconseguir deixar a un costat la falta de gols en les últimes jornades i reafirmar el seu model de joc abans de visitar al Sant Pere, líder de la clliga, en la següent jornada.

Fitxa técnica

CE Sabadell: Mariajo, Elisabet, Desireé, Paola, Marta, Lidia, Megumi, Yaiza, Silvia, Ester, Maria.

CE Júpiter: Sandra, Marina, Sara, Laia, Laura, Clara, Laura, Cristina, Gemma, Estefania

Goles: Silvia (1-0, 8″), Megumi (2-0, 14″), Elisabet (3-0, 24″), Megumi (4-0, 54″), Gisela (5-0, 56″), Debora (6-0, 70″), Patri (7-0, 72″)