El Sabadell B planta cara al Sagnier

Ja ho advertia el tècnic arlequinat a la prèvia que el més important i potser, la qual cosa més s»havia de tenir en compte per jugar davant el Prat, era mantenir la porteria a zero. I així va ser. El Sabadell B va  esgarrapar un punt, el primer de la temporada, en la seva visita al Sagnier.

La primera meitat de la trobada es va iniciar sense un clar dominador de la pilota. Un xut tímid del local Nacho es marxava alt. El propi Nacho botaria una falta que Ricarte enviaria al fons de la xarxa quedant anul·lat el gol per posició antireglamentària. Potser va ser el Prat qui va gaudir d»ocasions sense posar a l»excés perillo la meta defensada per Sergio.

La segona meitat s»iniciava amb el mateix resultat inicial. El Sabadell B estava fent el treball que l»entrenador arlequinat havia preparat per a aquest partit que consistia a ser un dur bloc defensiu i no encaixar gol mentre el Prat, ferm candidat al campionat, buscava avançar-se en el marcador. El perill en aquesta segona meitat no va arribar fins al minut 88 quan Estellés no va encertar en rematar amb un potent cop de capla meta del local Toni.

D»aquesta manera el Sabadell B va aconseguir el primer punt fora de casa que els donarà moral per rebre a un altre os dur de la categoria, el CE Europa.

 

Fitxa tècnica

AE Prat: Toni, Albarrán, Lario, Ricarte, Fede, Gerard (Elhadji, 45″), Ignacio (Collado, 77″), Jaime, Jordi (Sascha, 81″), Molins, Nacho

CE Sabadell B: Sergio, Diego, Guillem, Estellés, Pol Moreno, Parera, Cesc Clotet (Sandro, 70″), Josep Díez, Manel, Ferreira (Borreda, 89″), Ñito (Max, 79″)

Gols:  No hi va haver