El Sabadell perdona i perd a Vila-real per 2-0

El Sabadell ha perdut en el Mini Estadi tot i donar bona imatge en moltes fases del partit. L»equip de Miguel Álvarez ha generat ocasions de perill mitjançant Forgas i ha enviat fins a dues pilotes al pal de la porteria local

Un inici de partit eixelebrat ha estat a punt d»afavorir al Sabadell quan, Juan Osado ha rematat al pal un contraatac conduït per PolRoigé. La següent jugada ha estat favorable al Vila-real B però Craviotto va estar atent i va evitar el primer gol local. A partir dels primers cinc minuts, el partit s»ha tranquil·litzat i el Villarreal ha imposat el seu joc mentre que el Sabadell ha volgut aprofitar les contres. Fran Sol, en el minut 14 de partit ha avançat al conjunt local després de batre a Carviotto. El Sabadell no ha cessat en la seva obstinació d»empatar el partit però les seves ocasions han arribat amb comptagotes. Forgas ha desaprofitat un centre d»Osado i aquest mateix ha rematat desviat un centre de Pol Roigé.

Després de la represa, als arlequinats els ha costat entrar en el partit però a mesura que han anat passant els minuts han estat més presents en atac, sobretot gràcies a les internades per banda de Pol Roigé. Forgas ha tingut les millors ocasions d»aquesta segona meitat amb una altra rematada al pal i amb un excel·lent cop de cap que Aitor ha desviat amb la punta de la bota quan semblava colar-se a la porteria. La jugada següent ha sentenciat al Sabadell posat que Carlos ha batut a Craviotto quan corria el minut 79 de partit. Minuts abans, Álvarez ha acabat expulsat per reclamar una clara falta sobre Roigé.

 

Fitxa tècnica

Villarreal B: Aitor, Carlos Julio, Marin, Mauro, Pablo Íñiguez, Larrea, Leo Suarez (Pedro 76″), Rodrigo, Fran Sol, Carlos Martínez (Ramiro, 87″), Alfonso (Acosta, 70″)

CE Sabadell: Craviotto, Agus, Forniés, Valentín, Agustín, Adama, Roigé, Batanero (Bruno, 74″), Forgas, Cortell (Piruo, 61″), Osado (Yeray, 61″).

Gol: Fran Sol (1-0, 14″), Carlos (2-0, 79″)