El Sabadell rep l»Alcoià amb l»objectiu d»agafar moral

Després d»empatar a Olot i encadenar dues derrotes consecutives davant l»Hèrcules i l»Atlètic Llevant, el Sabadell rep aquest diumenge a les 18:15h al CD Alcoià entrenat per Andrés Palop. El conjunt d»Alcoi és actualment el sisè classificat de la lliga després d»haver aconseguit catorze punts. Així mateix i al costat del Vila-real B, és l»equip menys golejat de la categoria ja que solament ha concedit sis gols. El Sabadell tindrà el repte de tornar a trobar porta, després de més de 130 minuts sense fer-ho.

 

Un rival temut pels arlequinats

Encara que l»última vegada que Sabadell i Alcoià es van enfrontar va ser en la categoria de plata fa quatre temporades, tots dos equips s»han vist sobre la gespa en un total de 24 partits – dos d»ells, de Copa – i el Sabadell surt clar perdedor d»aquests, ja que ha vençut a l»Alcoià en set ocasions, marcant 27 gols mentre que els de Alcoi han sortit victoriosos en un total de nou trobades, batent a arlequinats un total de 37 vegades. Es van signar taules en els vuit partits restants.

 

Els setze de Miguel Álvarez

Després d»una setmana on Álvarez ha recuperat efectius, la llista de convocats per rebre aquest diumenge a l»Alcoià és la següent:

Craviotto, Tienda, Agus Medina, Alcañiz, Agustín, Valentín, Forniés, Yeray, batanero, Pol Roige, Juan Osado, Pirulo, Bruno, Cortell, Forgas i Adama

Per la seva banda, la infermeria arlequinada segueix treballant encara que ara ja amb sol dos jugadors:

Marc de Val: Es reincorpora progressivament al grup

Juanjo Ciércoles: La recuperació segueix els terminis establerts