El Sabadell visita al degà del futbol català

Un cop recuperats del partit contra el Nàstic i amb la vista posada a la primera jornada de lliga, l»equip de Miguel Álvarez visita demà el Palamós CF, degà del futbol català a les 20:30h.

 

El tècnic andalús té clar quins objectius ha d»assolir l»equip abans de començar el campionat ‘»Vull millorar ofensivament i seguir en la mateixa línia defensiva que portem fins ara.»» D»aquesta manera,  Miguel Álvarez vol seguir conjuntant l»equip sense fixar-se en un onze fixe ‘«Jo no aposto per onze jugadors, aposto per tota una plantilla i ells això ho saben. Qui treballi bé podrà tenir el seu lloc en l»onze inicial.»»

 

Pel quart partit de pretemporada, Miguel Álvarez té disponibles als següents jugadors:

 

Craviotto, Tienda, Agus Medina, Pastells, Lucas Viale, Alcañiz, Bruno, Agustín Fernández, Valentín, Fornies, Yeray, De Val, Batanero, Pol Roige, Marc Fernandez, Juan Osado, Pirulo, Cortell, Forgas, Estellés i Adri Diaz.

 

Duel de dos dels equips més antics del futbol català

 

El Palamós i el Sabadell tenen la característica de ser dos dels equips més antics i també més il·lustres del futbol català. Aquest any però, el Palamós militarà a la Tercera Divisió juntament amb el filial arlequinat amb qui s»enfrontarà a la primera jornada de lliga. El darrer cop que els arlequinats van visitar Palamós en pretemporada va ser fa dos anys i el Sabadell va vèncer per 1 gol a 3. Els gols arlequinats van ser obra d»Èdgar Hernandez, Collantes i Tanabe. D»altra banda, aquest any al conjunt de la Costa Brava hi jugarà Marçal Lladó, ex jugador del Sabadell B amb qui va assolir l»històric ascens a la Tercera Divisió fa dues temporades.