El Sabadell visita al Villarreal B amb l»objectiu de conseguir la primera victòria fora de casa

El Sabadell visitarà al Villarreal B diumenge que ve en horari matinal 12:00h. L»equip de Miguel Álvarez sap de la dificultat d»enfrontar-se al filial groguet que està realitzant un excel·lent inici de temporada. L»equip entrenat per Paco López és actualment el tercer classificat de la categoria amb vint punts. En les seves files figura Aitor, el porter menys golejat de la categoria amb 7 gols encaixats fins avui. Així mateix, en la part ofensiva, Carlitos i Alfonso, amb quatre gols cadascun, són els màxims realitzadors de l»equip.

Darrer enfrontament a la categoria de plata

El CE Sabadell i el Villarreal B s»han enfrontat en un total de sis ocasions. Dos d»elles – les dues últimes – en Segona Divisió, van acabar amb victòria arlequinada. De fet, l»últim partit del Sabadell disputat en el Mini Estadi, va acabar amb un impressionant 3-4 en el marcador favorable als homes de Lluís Carreras. Així mateix, anteriorment s»havien vist les cares en l»actual categoria encara que els resultats havien estat de dues victòries per al filial i dos empats. El capítol golejador està bastant equilibrat, ja que el Sabadell ha aconseguit batre onze vegades al filial groguet mentre que el Vila-real B, ho ha fet en 13 ocasions. Un total de 24 gols per 6 partits disputats. Aquest partit és sinònim de gols.

Convocatòria

Miguel Álvarez i el seu cos tècnic, que a poc a poc van recuperant efectius, han convocat als següents jugadors:

Craviotto, Tienda, Agus Medina, Alcañiz, Agustín Fernández, Valentín, Forniés, Yeray, Batanero, Pol Roigé, Juan Osado, Pirulo, Bruno, Cortell, Forgas, Adama


Per la seva banda, Marc de Val anirà reincorporant-se progressivament al grup mentre que Juanjo Ciércoles segueix recuperant-se, seguint els terminis establerts, de la seva operació.