Els números del CE Sabadell després de deu jornades

El Sabadell ja porta disputades deu jornades de lliga. Després d»aquestes deu jornades, l»equip de Miguel Álvarez s»ha situat a la zona mitjana-alta de la classificació i actualment és vuitè classificat després d»haver aconseguit catorze punts. L»equip ha aconseguit quatre victòries com a local i dos empats com a visitant, mentre que en el capítol de derrotes, tres han estat a domicili i una en la Nova Creu Alta.

Miguel Álvarez ha fet jugar a gairebé tota la plantilla en lliga, exceptuant a Pastells i *uanjo, tots dos lesionats. La saga defensiva és la més inamovible per al tècnic arlequinat, ja que Agus Medina, Agustín i Valentín han disputat els 900 minuts juntament amb el porter Craviotto. Cal destacar el debut de Cesc Clotet davant l»Hèrcules. El jugador del filial va disputar 28 minuts.

En el capítol golejador, Pol Roigé s»erigeix com el màxim golejador de la plantilla amb quatre punts després d»una espectacular arrencada de lliga. Cortell, amb tres punts, li segueix el deixant.

Per la seva banda, Alcañiz és el jugador més amonestat del conjunt arlequinat, havent rebut un total de quatre targetes grogues en el que va de lliga. En el capítol d»expulsions, solament Marc Fernández va ser expulsat quan ja no es trobava en el terreny de joc