Homenatge al Vallès Occidental: Castellar del Vallès

El Sabadell ha iniciat avui una nova campanya per seguir creixent. En aquest cas, es vol seguir creixent al territori del Vallès Occidental i és per això que es convidarà als nascuts o empadronats en diferents ciutats de la comarca a presenciar un partit, de manera gratuïta, en la Nova Creu Alta.

El primer municipi escollit ha estat Castellar del Vallès. Fins a allí s»ha desplaçat el vicepresident arlequinat Ignasi Lúquez acompanyat d»Antoni Martinez, responsable de l»àrea social on han comparegut en una roda de premsa conjunta amb Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès i Roger Canalís, regidor d»esports de la mateixa localitat. Lúquez ha afirmat que ‘»El Sabadell, per història i palmarès, és el millor equip del Vallès»» i que per aquest motiu ‘»vol ser l»equip del Vallès Occidental.»» Així mateix, Lúquez ha explicat també el per què que Castellar del Vallès anés la primera ciutat escollida ‘«Des del consistori de Castellar del Vallès sempre hem rebut facilitats. Una mostra és la cessió del Pepín Valls.»» Per la seva banda, l»alcalde Ignasi Giménez ha afirmat que ‘»per a la ciutat, és un fet importantíssim que el Sabadell compti amb nosaltres.»» Així mateix, l»alcalde castellarenc ha afirmat que ‘»El Sabadell sempre va a rebre facilitats cada vegada que venja a la nostra localitat»»

Aquest homenatge pretén ser el primer de molts amb altres ciutats del Vallès Occidental. Així mateix, els habitants nascuts o empadronats a Castellar del Vallès podran recollir la seva entrada per a Gol Sud a partir del proper dilluns en les oficines de l»estadi creualtenc. Podran realitzar-ho també el mateix dia de partit en les taquilles del mateix estadi acreditant sempre que compleixen els requisits per obtenir aquesta entrada gratuïta.