José Solivelles: ‘»Sabíem que jugant així podíem treure alguna cosa positiva»»

José Solivelles es va mostrar satisfet en finalitzar el partit entre el Sabadell B i el Prat. El tècnic arlequinat, que assegurava en la prèvia del partit que el Prat seria un equip que compta amb jugadors de superior categoria, va declarar que ‘«La nostra idea era defensar-nos de manera consistent i ho hem aconseguit. No han generat tant perill com esperàvem.»» Solivelles, que volia que els minuts posessin nerviosos als locals, va afirmar que ‘»esperava que en els últims minuts i amb el partit tan obert, gaudir d»alguna ocasió de perill.»»

De la mateixa manera, el tècnic arlequinat va declarar que no sempre es pot tenir la pilota tanta com un desitja ‘«Avui potser hem fet un partit més defensiu que ofensiu»» perquè d»aquesta manera ‘«sabíem que jugant així podíem aconseguir alguna cosa positiu.»»

Finalment, Solivelles no li va donar importància al fet que li primer punt arribés en la tercera jornada fora de casa ‘»és anecdòtic. Cal mirar el calendari que hem tingut i a més, hem perdut per la mínima. Estic satisfet pel resultat»» va concloure.