La Oficina de Atención al Socio de la Nova Creu Alta permanecerá cerrada hasta el 24 de marzo

12/03/2020

El Centre d’Esports Sabadell comunica als seus socis i aficionats que l’Oficina d’Atenció al Soci a romandrà tancada fins al dimarts 24 de març dins de les mesures preventides que ha adoptat el club pel virus COVID-19. Per a qualsevol consulta o informació us atendrem a través del correu atenciosoci@cesabadell.cat. L’obertura de l’Oficina d’Atenció al Soci està prevista per al dimecres 25 de març en la setmana del partit CE Sabadell – FC Andorra previst pel diumenge 29 de març.

Pel que fa a l’activitat del futbol base, recordem que els entrenaments han quedat supesos fins a nou avís i la competició s’atura durant les dues properes setmanes tal com va informar ahir la Federació Catalana de Futbol. Per a qualsevol consulta relacionada amb el futbol base podeu dirigir-vos als seus responsables a través del correu futbolbase@cesabadell.cat.

Preguem comprensió a tota la família arlequinada per aquestes mesures preventives arran del COVID-19 entenent la responsabilitat social que ens pertoca com a club. 

Totes les mesures que ha pres el club estan subjectes als canvis que aconsellin en cada moment les autoritats sanitàries i esportives.