Les 10 frases de Miguel Álvarez a la prèvia del Valencia Mestalla – CE Sabadell

–       «L»equip arriba fenomenal, jugar aquests partits entre setmana ha servit per mantenir tothom amb un ritme de competició adequat».

–       «Demà, quan hagi de fer la convocatòria, es quedarà gent sense convocar que hauria de jugar. I a sobre els del ‘B» van collant per venir».

–       «Tinc molt esperances que aquest equip, a la segona volta, ens doni moltes alegries perquè cada dia entrena millor, els jugadors es coneixen més i tenen més arguments».

–       «Hem d»anar amb el pilot vermell encès i és una realitat que hem de guanyar fora de casa perquè ens donarà tranquil·litat».

–       «Si ens fem forts, trencarem aquesta dinàmica. Jo espero una segona volta sensacional».

–       «El Valencia Mestalla m»agrada, és un bon equip que està en mala dinàmica»

–       «Com tots els filials: gent molt escollida i de molta qualitat però que concedeix. Carlos i Zahibo van jugar l»altre dia amb el primer equip, Fran Villalba debuta amb 17 anys…»

–       «Hem de ser molt sòlids, consistents i aprofitar el que fem i el que ens puguin regalar. Com no vagis amb aquesta idea, et ‘pinten» la cara molt ràpid i no vull que me la ‘pintin» en l»últim partit abans de Nadal».

–       «Tant de bo pugin a quatre com contra el Barça B. Si s»emporten els onze em farien feliç. Digues-me endeví però crec que no ens donaran moltes facilitats».

–       «No tinc molts dubtes. Si l»equip està jugant bé, el repetirem. El que funciona, no ho vull espatllar».