L»Hércules provoca la primera derrota del Sabadell a casa

El Sabadell ha rebut aquest matí a l»Hèrcules CF en la vuitena jornada de lliga. El conjunt de Manolo Herrero s»ha portat la victòria per dos gols a un. 

El partit ha començat sense un clar dominador. Es podria dir que la primera meitat no ha tingut un dominador clar però ha estat el Sabadell el que ha buscat la profunditat amb pilotes llargues a Cortell i Marc Fernández. La primera aproximació amb perill ha arribat de les botes de Gallar. El davanter herculi no ha pogut superar a un ben situat Craviotto. Després d»aquesta ocasió, el Sabadell s»ha apoderat del joc de pilota però les imprecisions en l»última passada han privat als arlequinats del gol. En el 19, Marc Fernández ha penjat una pilota que s»ha enverinat i Chema ha hagut d»enviar a córner amb la punta dels dits. Les aproximacions sense perill han arribat per part del Sabadell i el gol, per part herculi. Nieto ha batut a Craviotto en l»última jugada de la primera meitat per alt mentre el *arlequinado Bruno, es dolia d»un fort cop en un fort cop amb Peña.

La segona meitat no podia iniciar-se de millor manera pels arlequinats. Una grandíssima assistència de Batanero, l»aprofitava Marc Fernández per empatar la trobada. L»alegria ha durat poc pels arlequinats. Encara que Bruno va poder avançar als arlequinats, era Gato, l»ex arlequinat, qui posava per davant a l»Hèrcules. A partir d»aquí, l»Hèrcules ha endurit el joc i no ha deixat als locals jugar la possessió de la pilota tranquil·lament. Malgrat això, el Sabadell ha tingut les millors ocasions i ha pogut empatar la trobada, sobretot en l»afegit, quan el capità, Agustín Fernández, ha rematat massa desviat un cop de cap sense oposició.

 

Fitxa tècnica

CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Forniés, Valentín, Agustín, Yeray (Adama, 73″), Marc Fernández, Batanero, Cortell, Osado (Pirulo, 62″), Bruno (Cesc Clotet, 62″).

Hércules CF: Chema, Connor, Peña, Atienza, Alex Muñoz, Yeray, Nieto, Juanma, Gallar (Chechu, 62″), Gato (Portillo, 86″), Miñano (Indiano, 79″)

Goles: Nieto (0-1, 45″), Marc Fernández (1-1, 48″), Gato (1-2, 52″)