Miguel Álvarez: És molt important la victòria al primer partit de lliga a casa amb tot l»equip nou

Satisfet per l»actitud dels seus jugadors durant tot el partit. Així es va mostrar Miguel Álvarez a la roda de premsa. El tècnic andalús no va dubtar en valorar positivament  aquesta primera victòria davant de l»afició «És molt important la victòria al primer partit de lliga a casa amb tot l»equip nou.» Satisfet amb la part ofensiva que té l»equip, Miguel Álvarez va valorar també l»aspecte positiu que significa no encaixar gol tot i que va fer autocrítica perquè l»equip pugui seguir creixent jornada rere jornada: «»Hem de ser un bloc, no ens podem fraccionar perquè aquesta categoria implica solidesa defensiva.»»  La valoració especial pel que fa el partit va ser per al porter Craviotto, providencial en els darrers minuts de partit: «»Tinc una confiança cega en Craviotto. És un gran professional i dóna molta tranquil·litat»»  Això sí, dimecres contra el Castellón, serà una altra història.

 

Batanero: Volíem fer bo el punt d»Elda

 

Un dels jugadors més destacats durant el partit d»ahir va ser Batanero. El migcampista català va sortir satisfet després d»haver pogut fer bo el punt aconseguit a Elda: ‘»Hem fet bo el punt d»Elda contra un rival complicat.»» D»altra banda, i pensant en Cornellà, Batanero va deixar clara l»ambició d»aquest equip: ‘»Nosaltres sortim a guanyar a tots els partits. L»entrenador està treballant en els punts dèbils i potenciant els punts forts de l»equip.»» Pet últim, Batanero  va agrair l»afició tot el suport: ‘«Fa goig veure el camp així. Gràcies a l»afició per recolzar-nos.»»

 

Pol Roigé: L»equip cada vegada està millor. Estic content per haver ajudat a l»equip a guanyar

 

El que a dia d»avui és el màxim golejador de l»equip, Pol Roigé, també va passar pels micròfons de premsa al finalitzar el partit i es va mostrar molt content tant pel gol com per la victòria: ‘»L»equip cada vegada juga millor. Estic content per haver ajudat a l»equip a guanyar.»» Així mateix, Pol Roigé va destacar que amb la victòria d»ahir el punt d»Elda es va fer bo ‘»Després d»empatar a Elda sabíem que avui havíem de guanyar i més davant de la nostra afició.»»