No volen confiar-se

El primer equip femení de l»entitat arlequinada es desplaça aquest diumenge fins a Lloret per enfrontar-se al cuer de la lliga. Probablement sigui la ventafocs del grup i és que el Lloret, a dia d»avui, només ha estat capaç d»aconseguir un punt mentre que tot el demés ho compta per derrotes. De la mateixa manera, és l»equip més golejat de la categoria amb 41 gols encaixats – per només 3 encaixats del Sabadell -.

 

Tot i aquestes xifres, l»equip de Jordi Saltó no vol confiar-se i disputarà el partit conscienciat de la importància que tenen aquests tres punts si volen seguir al capdavant de la classificació ‘»encararem el partit amb la màxima serietat. Cada partit és molt important, independentment de la classificació»» Seguint la mateixa línia, Saltó ha declarat, sobre la impugnació del partit contra el Sant Pere Pescador el següent ‘»hem d»esperar que el comitè tingui sentit comú i no ens treguin els tres punts. Nosaltres farem la nostra feina d»anar partir a partit»»

 

D»altra l»equip de Jordi Saltó comptarà amb una nova jugadora. Es tracta d»Elena Benítez, de la qual Saltó ha afirmat que ‘«és molt jove i amb molta projecció. És una jugadora ofensiva de banda i ens aportarà aquest punt ofensiu que ens ha mancat a les primeres jornades»»