Resum de les deu primeres jorandes

Després d»haver-se disputat deu jornades de lliga us exposem les estadístiques del conjunt de José Solivelles.

Actualment el filial arlequinat és el vuitè classificat en la qual és la seva segona temporada en Tercera Divisió. L»equip arlequinat ha aconseguit marcar quinze gols en el que va de temporada, nou dels quals han estat de Manel Martínez. Per la seva banda, ha encaixat vuit gols, Sergio ha encaixat sis gols en els 720 minuts que ha disputat fins al moment mentre que Aliaga ha estat batut en dues ocasions, havent-hi disputat 180 minuts.

Els jugadors que més a utilitzat Solivelles han estat Manel Martínez, que ha disputat fins a dissabte passat, 885 minuts, seguit del lateral Guillem Pujol, que ha estat en el terreny de joc 819 minuts. El tercer jugador més usat per l»entrenador del filial ha estat Pol Moreno. Parlant de jugadors, Solivelles ha usat en aquestes deu jornades a vint-i-un jugadors, sent Álex Español i Álex Alba els dos últims a debutar. Per la seva banda, Adrián Peña encara no ha debutat en lliga.

A l»apartat sancionador, el Sabadell B ha vist un total de 32 targetes grogues, cinc de les quals les ha vist el capità Adrià Parera, únic jugador també expulsat amb vermella directa.