Rival potent per seguir fent-se forts

Olot i vèncer sobre la botzina al Reus en Copa Catalunya, els de Miguel Álvarez tornen a jugar davant la seva afició davant un potent rival, l»Hèrcules CF. L»equip alacantí, entrenat per Manolo Herrero, ocupa actualment la dotzena posició de la taula amb nou punts en el seu caseller, aconseguits gràcies a dues victòries (ambdues en el Rico Pérez) i tres empats, tots ells com a visitant. L»equip blanc-i-blau arriba amb un registre negatiu després d»encaixar sis gols en les primeres set jornades i després d»haver-hi marcat quatre.

Un rival de poc grat pels arlequinats

Sabadell i Hèrcules s»han vist les cares al llarg de les seves històries un total de 30 vegades on els dominadors són els alacantins. El Sabadell solament ha pogut superar a l»Hèrcules en set ocasions, mentre que onze van acabar en taules. Per la seva banda, l»Hèrcules ha superat als arlequinats en dotze ocasions, marcant-los un total de 35 gols, per 29 dels sabadellenc. L»últim precedent va ser fa dues temporades en la Nova Creu Alta, amb victòria arlequinada després d»un gol de Tamudo en els minuts finals de partit. 

D»altra banda, Manuel Gato, és jugador del CE Sabadell durant les passades tres campanyes, és l»home gol dels alacantins. El que fos jugador del CE Sabadell, va jugar amb l»elàstica arlequinada un total de 97 partits marcant en onze ocasions.

 

Els setze escollits per Miguel Álvarez

Craviotto, Tienda, Agus Medina, Valentín, Alcañíz, Agustín, Forniés, Yeray, Marc Fernández, Adama, Batanero, Cortell, Osado, Pirulo, Bruno, Cesc Clotet

 

D»altra banda, la infermeria arlequinada es troba de la següent manera:

Sergi Pastells: Reincorporació amb el grup

Marc de Val: Trencament de fibres al bíceps femoral. Entre 2 i 3 setmanes de baixa

Pol Roigé: Esquinç de segon grau al turmell. Entre 1 i 2 setmanes de baixa.

Lucas Viale: Trencament de fibres a l»adductor de la cama esquerra. Reincorporació progressiva a l»equip

Juanjo: Segueix amb la seva recuperació dins dels terminis establerts

Forgas: Esquinç al turmell dret. Pendent de proves per saber l»abast de la lesió.