Seligrat: «Estamos poniendo todas las bases para que la gente pueda disfrutar de nosotros»

  • «Més enllà del que ens sembli, perquè porten tres derrotes consecutives, hi ha dos Badalones: un a casa i un a fora. Gairebé tots els equips tenen un rendiment diferent però hi ha alguns on la diferència de rendiment és més marcada”.
  • “L’actitud els fa forts a casa. Fem servir molt l’expressió ‘mossegar’ i ells a casa mosseguen molt més que a fora, no sé per què”.
  • “Està clar que si ara porten una dinàmica de resultats negativa, no només és fruit del que fan els jugadors. Allà han passat més coses que no sabem perquè no estem en el seu dia a dia. Hi ha una sèrie de factors que envolten el resultat, que si són positius, la dinàmica serà positiva i, si són negatius, la dinàmica té més números de ser negativa”.
  • “No és més clau que el partit de la setmana que ve. Quan vam arribar el primer dia, tots vam dir que l’objectiu és que el Sabadell funcioni com està funcionant i que aquest primer any, futbolísticament, no patim com l’any passat i si podem il·lusionar la nostra gent seria fantàstic. Estem posant totes les bases perquè la gent pugui gaudir de nosaltres”.
  • “Una cosa que seria fonamental per estar a dalt seria que, en comptes de tenir 1.700 al camp, tinguéssim 6.000. Això no només implica el recolzament del diumenge, també implica un recolzament econòmic, social… És un tema de tots i hem de gaudir d’això, tenim el que tenim i jo, a dia d’avui, estic encantat”.
  • “Adri Díaz és un noi que treballa fenomenal i tinc unes ganes boges de donar-li minuts. Però no només a ell, també a Sergio Montero, un noi que no ha jugat cap minut i en demana a crits, a Víctor, a Mario… Està tothom treballant tan bé que m’encantaria donar més minuts”.
  • “El jugador et parla de sensacions diferents davant del mateix fet. A mi m’agradaria jugar els 16 partits que queden a casa però si Pol Moreno té millors sensacions a fora vol dir que el rendiment del jugador és millor i això per anar a Badalona ens va fenomenal”.
  • “Espero alguna cosa i ho veig molt difícil, totes dues coses. Em consta que s’està intentant, dins dels nostres paràmetres, incorporar algun futbolista que ens ajudi en la faceta de fer gols però no sé si podrem. Pot sortir algú més i, si surt gent, és per estar millor sent menys però més ben avinguts”.