Solivelles: Hem estat molt sòlids i efectius de cara a porta

Content. Així s»ha autodefinit José Solivelles després dels seus primers 90 minuts com a entrenador del Sabadell ‘B» i ha valorat el partit de la següent manera: ‘»Els primers quinze minuts hem sortit nerviosos degut a la categoria del rival però ens hem tranquil·litzat, hem començat a combinar i hem imposat el nostre joc.»» Pel que fa al joc de la segona part, que ha estat molt diferent al de la primera, Solivelles ha assegurat que ‘«Tot i que ens han generat ocasions, hem estat sòlids»»

La joventut és un punt a favor

Pel que fa a la profunda reestructuració que ha patit el filial aquesta temporada, Solivelles ha volgut explicar que ‘»Sempre és millor la predisposició de la gent jove a l»hora de treballar. Tenen ganes de millorar i això es demostra en l»esforç i la predisposició dels jugadors.»»

El CF Organyà, segon rival

Dimecres el conjunt arlequinat es desplaçarà fins a Organyà on jugarà amb l»equip local a les 19:30h. Solivelles ha plantejat el partit amb els lleidatans de la següent manera ‘»Vull que es vegi molt més el joc ofensiu de l»equip i que seguim provant coses.»»