Victoria davant el Sant Pere i liderat

El Sabadell va vèncer diumenge passat al que era, fins llavors, el líder de Preferent, el Sant Pere Pescador. L»equip de Jordi Saltó va dominar en moltes fases del joc i va ser més efectiu que el seu rival.

El partit es va iniciar amb domini local del Sant Pere Pescador encara que la primera ocasió de perill va caure del costat de les arlequinades quan Silvia no va poder superar Fatu que es va fer amb la pilota. Aquesta ocasió va fer reaccionar a les locals que van començar a dominar la possessió de la pilota sense crear a penes perillo sobre la meta defensada per Mariajo. Poc abans del descans, Debo  va avançar  les arlequinades després del servei d»una falta lateral que va aconseguir rematar de cap.

Amb el marcador a favor, el Sabadell va haver de defensar-se de les envestides locals a la recerca de l»empat. En el minut 60, Mariajo va haver de volar i desviar una gran rematada local que anava dirigit a l»esquadra de la porteria. Aquesta ocasió va fer reaccionar a les visitants i en el 66, Lilo, que debutava amb la samarreta arlequinada, va aconseguir ampliar distàncies després d»aprofitar una bona passada a l»esquena de les defenses. En el minut 83 Patri va poder haver sentenciar el partit però no va poder superar a Fatu en l»un contra un i va anar el Sant Pere qui va golejar després de molts minuts d»insistència. Els últims minuts, de sofriment per les arlequinades, no van canviar el resultat d»1-2.

D»aquesta manera el Sabadell se situa líder de la categoria i deixa el rècord de imbatibilitat en 516 minuts. La setmana que ve, tocarà rebre al Porqueres

Fitxa tècnica:

FC Sant Pere: Fatu, Maria, Sara, Mireia, Miriam, Andrea, Berta, Silvia, Cristina, Tania, Paula

CE Sabadell: Mariajo, Desi, Emma, Paola, Marta, Debo, Megu, Yaiza, Silvia, Mayo, Maria

Gols: Debo (0-1, 42″), Lilo (0-2, 66″),  Silvia (1-2, 87″)