Victòria de prestigi davant el CD Alcoyano

I es va posar fi a la mala ratxa. Els arlequinats han vençut per 2-0 al CD Alcoyano aquesta tarda a la Nova Creu Alta. Cortell i Forgas han estat els golejadors d»un Sabadell molt actiu durant la segona meitat.

L»inici de partit dels arlequinats no feia presagiar un final tan positiu per als homes de Miguel Álvarez posat que l»Alcoià va ser el clar dominant durant els primers 25 minuts de la trobada. Craviotto, en el 13 de partit, va evitar el gol dels visitants enviant la pilota a córner. A partir d»aquesta jugada, els arlequinats, gradualment, es van fer amb el control de la pilota. Batanero, en el 37 va ser a punt de sorprendre a Marc però est va rebutjar la pilota a servei de cantonada. Poc després era Forniés el que va manar la pilota al travesser després que el seu centre s»enverinés la donar en les cames d»un defensa visitant. Dos minuts abans de finalitzar la primera meitat, Forgas va xutar ras però Marc va poder desviar la pilota.

La segona meitat es va iniciar amb un clar domini arlequinat. Forgas va tornar a topar-se amb la fusta després d»un rebutgi de Marc i poc després, era Cortell qui va superar al porter visitant, que s»havia quedat a mitja sortida, i va enviar sense oposició la pilota al fons de la xarxa avançant així als arlequinats. Solament vuit minuts després Forgas ampliava distàncies pels sabadellencs després d»una jugada assajada de córner. A partir d»aquí, el Sabadell va intentar aprofitar els espais que deixava un Alcoyano bolcat en atac però no va poder ampliar el resultat.

D»aquesta manera, el Sabadell va aconseguir avui tornar al camí de la victòria i va agafar força i moral per enfrontar-se la setmana que ve al potent filial del Vila-real.

Fitxa tècnica

CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Forniés, Valentín, Agustín, Adama, Pol Roigé (Yeray, 81″), Batanero, Forgas, Cortell (Bruno, 76″), Juan Osado (Pirulo, 70″)

CD Alcoyano: Marc, Mode, Navarro, Mario, Oscar López, Fran Miranda (Salvador, 76″), Alfaro, Julio De Dios, Alex Rubio (Devesa, 66″), Ruben Ramos, Mustapha (Yacine, 66″)

Gols: Cortell (1-0, 57″), Forgas (2-0, 64″)

Estadi: Nova Creu Alta (1935 espectadors)