Escollits els quatre capitans per a la temporada 2016/17

El Centre d’Esports Sabadell ha decidit els noms dels quatre capitans de cara a la temporada 2016/17: Jordi López, Sergi Pastells, Juanjo Ciércoles i Lucas Viale.

Jordi López

Tot i ser un dels últims en arribar, Jordi López és el futbolista més veterà de l’actual CE Sabadell 16/17. Amb 35 anys supera en edat, fins i tot, a l’entrenador Jose Solivelles. El migcampista té una contrastada experiència en plantilles de màxim nivell com les del Barça, Madrid o el Sevilla campió de la UEFA la temporada 2005-06. A més, ha jugat a països com la Gran Bretanya, Holanda, Grècia o Ucraïna.

Sergi Pastells

Cas ben contraposat és el de Sergi Pastells. Amb només 22 anys, es convertirà en una de les referències per als més joves de la plantilla. Pastells va arribar la temporada passada a la Nova Creu Alta i es va convertir en un dels favorits de l’afició, fent-se amo i senyor del lateral dret.

Juanjo Ciércoles

El més veterà és Jordi López però qui acumula més experiència al Centre d’Esports Sabadell és Juanjo Ciércoles. El migcampista segueix recuperant-se de la greu lesió al genoll però els sis anys en què ha vestit la samarreta arlequinada són suficients per considerar-lo un dels homes de més pes dins del vestidor.

Lucas Viale

Per últim, el quart capità de la plantilla serà Lucas Viale. Com en el cas de Pastells, el central argentí de 31 anys va arribar la temporada passada al CE Sabadell però coneix sobradament la categoria: una dècada d’experiència amb diferents etapes al Sant Andreu, Osasuna ‘B’, Atlético Baleares, L’Hospitalet, Nàstic…

Imatge: Roger Benet.