“Esperem que la gent no es desanimi perquè estem treballant bé i segur que alguna cosa molt bona ens espera en un futur pròxim”

Toni Seligrat: 

  • “Una setmana més, no puc retreure res als meus jugadors. Juguem contra el segon classificat i fem una primera part correcta, de tu a tu. A la segona part el superem en tot. El rival, que té un talent ofensiu espectacular, no xuta ni s’apropa a porteria amb perill. Tens el partit, tens la pilota i tot es descontrola per un centre que acaba amb gol. El resultat no és just”.
  • “Jo, si fos l’afició o el propietari del club, em preocuparia molt si anés al camp i veiés una diferència molt significativa entre el segon classificat i el meu equip, o si gaudís més veient jugar el rival. Això aquí no passa. Esperem que la gent no es desanimi, perquè estem treballant bé i estic segur que alguna cosa molt bona ens espera en un futur pròxim”.
  • “Malgrat les baixes d’Òscar Rubio i Pedro Capó per Formentera, tenim recanvis. Avui hem perdut per lesió a Aleix Coch i a Adri, que venia de fer un molt bon partit a Ebro. I tot i així, l’equip ha seguit a un nivell altíssim”.
  • “Arturo, a banda de gol i de qualitat futbolística, ens dóna molt treball a dalt. Treballa tant, corre tant i hi creu tant que, al final, el gol, si l’equip l’acompanya una mica, li ha d’arribar, com ha passat avui”.

Víctor Martínez: 

  • “Estic content per haver jugat uns minuts, però trist pel resultat perquè ja vèiem la victòria a tocar. L’actitud de l’equip ha estat bona i l’error de Roberto el pot tenir qualsevol”.
  • “Anirem a Formentera a guanyar perquè és un rival directe. Hi haurà canvis a l’alineació per les baixes de Capó i Rubio, i si puc jugar ho intentaré fer el millor possible”.

Marc Martínez:

  • “El partit d’avui resumeix la tònica de la temporada. A casa som molt superiors als rivals, però sense pràcticament tirar a porteria ens aconsegueixen empatar. Al final a l’equip no se li pot retreure res perquè corre, competeix i juga bé”.
  • “Qui vegi el partit d’avui no sap quin dels dos equips va segon. I qui només vegi el resultat pensarà que som un equip defensiu i que sortim a empatar, però la realitat és que mereixem guanyar moltes vegades”.

Arturo Rodríguez

  • “Estem fent partits molt bons, però al final marxem amb una sensació agredolça. Estic content pel gol, no perdo l’esperança amb cap pilota i avui he tingut la sort de que ha volgut entrar”.
  • “Nosaltres ens prenem cada partit com una final, no només el del Formentera. Tenim un calendari difícil i vindran equips que es jugaran coses importants, de la mateixa manera que nosaltres. L’equip està compromès i està treballant bé, i si fem un partit igual de bo que contra l’Ebro, no marxarem amb les mans buides de Formentera”.