Esteve Calzada nou màxim accionista del CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell FC, SAD inicia avui un nou projecte. L’empresa Sabarcat Partners SL, liderada per l’empresari lleidatà Esteve Calzada, s’ha convertit en el nou màxim accionista de l’entitat havent adquirit el 63% de les accions que controlava majoritàriament Viacron SA. Aquests acords, signats avui mateix, contemplen la injecció immediata de liquiditat al club per garantir el seu ple funcionament des del primer dia. 

Esteve Calzada, Bruno Batlle, Alfredo Merino i Antoni Reguant, que continuarà com a president, formaran una comissió executiva de nova creació. Aquesta comissió ja porta dies treballant, amb especial èmfasi en les decisions de l’àrea esportiva, de les quals se’n donaran més detalls properament.

També en els propers dies es produiran canvis en el Consell d’Administració del Centre d’Esports Sabadell, FC, SAD per tal de reflectir la nova equació de majories accionarials a l’entitat. 

Perfil Esteve Calzada
Nascut a Lleida fa 50 anys, Esteve Calzada és llicenciat en ciències econòmiques i empresarials, MBA per ESADE i Màster en Màrqueting per la University of California (Berkeley). Compta amb més de 15 anys d’experiència en la industria del futbol, primer com a Director Comercial i de Màrqueting del FC Barcelona (2002-2007) i després com a fundador i Conseller Delegat de l’empresa de màrqueting esportiu PrimeTimeSport. La societat, que té empleats a Londres, Barcelona i Madrid, està especialitzada en l’assessorament a clubs de futbol a nivell internacional, la representació de jugadors i la gestió de drets d’imatge d’esportistes i influencers. Esteve Calzada és, a més, l’autor del llibre de màrqueting esportiu “Show Me the Money”, que ha estat traduït a 6 idiomes.

Imatge: Roger Benet