“Estic molt content pel triomf i el treball dels meus jugadors”

Toni Rodríguez respirava feliç al final del partit. Els seus jugadors, després de deixar-se l”ànima en la gespa, han sumat la primera victòria en el debut a Tercera Divisió. “Quan va sortir el calendari, ens vam posar contents. Venir a jugar al camp del Palamós era molt important per tot el que envolta aquest gran club. Hem preparat el partit a consciència sabent d”on venim: fa dos anys jugàvem a segona catalana”, ha reflexionat.
 
Sobre el partit davant el conjunt gironí, Toni Rodríguez ha admès que els últims minuts han sigut difícils. “Hem fet un pas enrere en els últims minuts perquè ells han posat dos davanters i hem patit una mica més. Felicito al meu equip perquè defensivament han estat impecables i han fet un treball i un desgast molt important. Estic molt content”, ha comentat.
 
El tècnic del filial arlequinat, a més, ha parlat del gol que ha donat el triomf als seus. “Sabem que a Tercera Divisió l”estratègia és clau i ho portem treballant tota la pretemporada. Al final, un gol de falta ens ha donat el triomf”, ha dit.
 
En referència al rival, Toni Rodríguez ha elogiat la seva proposta de joc. “En el primer partit de Lliga sempre hi ha moltes imprecisions. El camp tampoc ajudava. El Palamós vol tenir un bon tracte de pilota i m”ha semblat un bon equip. En els últims minuts hem patit per defensar el resultat”, ha conclòs.