Estrena a la Copa RFEF

Després de ser eliminat a la primera ronda de la Copa del Rei, el Centre d”Esports Sabadell s”estrena aquesta nit (20h.) a la Copa RFEF rebent a la Nova Creu Alta l”Elche Ilicitano, campió autonòmic de la Comunitat Valenciana, a l”anada dels 1/16 de final. Davant la proximitat de l”important partit contra el CD Llosetense, el tècnic Miguel Álvarez apostarà per donar minuts als menys habituals i veure en acció a jugadors del segon equipo. Fins a un total de cinc (Ñito, Sandro, Cesc Clotet, Estellés i Max) i un juvenil (Sergio Montero) han estat citats per aquest partit. Recordem que la tornada es jugarà el 17 de desembre a terres alacantines.

Convocats per al CE Sabadell – Elche Ilicitano: Craviotto, Tienda, Agus Medina, Alcañiz, Forniés, Yeray, Batanero, Álex Cortell, Forgas, Adama, Estellés, Sandro, Cesc Clotet, Max, Ñito i Sergio Montero.

Elx, rival de bon record

El 2000 va ser un bon any pel Sabadell. No tant per la classificació en lliga on l”equip va quedar en una discreta tretzena posició si no per la consecució de la Copa RFEF. Un títol nacional del tot inesperat però molt celebrat pel club i l”afició. A més de l”important premi econòmic que atorga la Federació espanyola al campió (15 milions de pessetes aleshores)

Després de superar la fase catalana de la competició en una lligueta de cinc equips catalans (entre ells conjunts de la talla del Barcelona B i el Gimnàstic Tarragona), els arlequinats van arribar a la fase nacional on primer s”enfrontarien al filial del Logroñés. Seguidament també cauria el poderós Real Murcia, el Lanzarote a quarts de final i el filial del Racing Santander a semifinals. A la final (partit anada i tornada) esperava un altre filial, el de l”Elx, amb barreja de jugadors del segon i primer equip.

En el partit d”anada i només amb la tribuna oberta pels aficionats el Sabadell va fer un gran partit i va poder portar cap a la ciutat alacantina un 2 a 0 favorable gràcies als gols de Carles Gago i Antonio Carnero. En el partit de tornada i amb un Elx amb futbolistes de la talla de Solaun, Timpani, Tito Vilanova, Claudio Barragán o un jove Antonio Cañadas va igualar l”eliminatòria i va portar la final a la pròrroga. Allà un gol de Mikel Loinaz va donar vida als arlequinats tot i el posterior gol de l”Elx i els minuts de patiment. Llavors la sort es va aliar amb els sabadellencs quan Solaun va llençar un penal per sobre de la porteria de Basauri. Final i alegria desbordada entre l”expedició arlequinada.

Recordem que l”entrada per al partit d”avui (20h.) es gratuïta i només s”obrirà la tribuna de la Nova Creu Alta.