Estrena amb victòria (1-2)

El nou Sabadell de Miguel Álvarez va debutar amb victòria per 1-2 al Sagnier contra el Prat de la Tercera Divisió. El partit es va posar de cara ràpidament quan Pirulo va marcar un gol olímpic a la sortida d”un córner. Tot i aquest gol, el Sabadell va dominar durant la primera part però només Pol Roigé en un u contra u va gaudir de la única jugada de perill.

A la segona meitat, Miguel Álvarez va canviar l”equip al complet i va dominar totalment el partit. Forgas al primer minut de la segona meitat va estavellar una pilota a la creueta de la porteria pota-blava. Osado, però, va enviar al fons de la xarxa la pilota per fer el segon gol dels arlequinats al minut (XXXXXXX) Marc Fernández, el propi Osado i Àlex Cortell, que va entrar al final de la segona meitat en substitució de Forgas, també van gaudir de bones ocasions però va ser el Prat per mitjà de Elhadjy qui va encertar de cara a porta a les acaballes del partit.