Estrena positiva

Només és un test de pretemporada, però sempre és important començar amb sensacions de victòria. El Centre d’Esports Sabadell va disputar ahir oficialment el seu primer partit a la 2018/19 visitant el Palamós CF de Primera Catalana.

Un partit d’exigència física, en què els homes de Toni Seligrat venien d’una intensa càrrega de treball i d’un entrenament previ a la gespa de la Nova Creu Alta. Però l’ADN competitiu de l’equip segueix intacte. El CE Sabadell va mostrar la seva cara més lluitadora i es va avançar al quart d’hora de joc amb una rematada d’Ángel Martínez a la sortida d’un córner.

A la segona part, l’equip va presentar un onze pràcticament nou i va accentuar el seu domini, gaudint de nombroses ocasions per ampliar el marcador. La més clara, una rematada al pal de l’últim en arribar: Néstor Querol. Pròxima parada: Copa Catalunya.

CE Sabadell: Roberto, Pastells, Castanyer, Migue, Cobo, Ángel, Adri Cuevas, Josu, Acedo, Felipe Sanchón i Arturo. A la segona part van jugar: Óscar Rubio, Aleix Coch, Valentín, Edgar, Néstor Querol, Pedro Capó, Gato, Reche i Casals.