Exhibició arlequinada davant l”Hospitalet

Tarda de festa a la Nova Creu Alta, després de la victòria incontestable de l”equip arlequinat davant el CE L”Hospitalet de Martí Cifuentes. El conjunt de Miguel Álvarez ha estat el clar dominador del partit de principi a fi.

El Sabadell ha sortit des del primer minut a per la victòria encara que els deu primers minuts de la trobada han estat una mica dubitatius pels arlequinats. Una vegada passats, el Sabadell ha imposat el seu joc i, després d”una bona passada en profunditat de Batanero, Pol Roigé ha aconseguit avançar els locals amb una gran definició. Després de l”1 a 0, el panorama del partit ha seguit sent arlequinat i en el 33 de partit era Marc Fernández qui ampliava distàncies després d”una centrada de Pol Roigé. Amb el dos a zero el Sabadell ha seguit dominant en la primera meitat encara que la nota negativa l”ha donat el màxim golejador de l”equip, Roigé, havent-se de retirar en el 41 de partit per molèsties.

El Sabadell ha sortit decidit a matar el partit i la primera ocasió no s”ha fet esperar. Cortell en un llançament de falta ha estat a punt de posar el tercer però Aulestia, que ha acabat evitant una golejada major, ha rebutjat la pilota a corner. Bruno, que també ha protagonitzat un bon partit, ha tingut una clara ocasió en el 59 però s”ha topat, de nou, amb el meta de l”Hospitalet després d”una gran contra conduïda pel jove lateral Agus Medina. Durant el transcurs del minut 69, l”ex arlequinat Sierra ha estat expulsat en veure la segona groga i ha deixat pràcticament sentenciat la trobada en deixar al seu equip amb 10 jugadors sobre la gespa. Encara que el Hospi, en el 75, ha enviat una pilota al travesser que ha fet emmudir l”estadi sabadellenc. En els minuts finals, Marc Fernández, molt actiu en el dia d”avui, ha enviat una pilota al pal i ha estat*Forgas qui, en l”afegit, ha posat el definitiu 3 a 0 en el marcador.

D”aquesta manera, el Sabadell torna a escalar posicions deixant molt bones sensacions sobre la gespa de la Nova Creu Alta. La setmana que ve visitaran al cuer, la UE Olot, amb la intenció de trencar la mala dinàmica lluny de la capital del Vallès Occidental.

Fitxa tècnica

CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Valentín, Alcañiz, Agustín, Yeray, Pol Roigé (Bruno, 42″), Batanero, Cortell (Forgas, 66) Osado (Adama, 81″), Marc Fernández

CE L”Hospitalet: Aulestia, Dani Fernández (Bigas, 45″), Oscar Sierra, Aleix, Savall, David Medina, Guzmán, Miki (Xavi Puerto, 65″), Ruibal, R.Torres, R.Carreras (Javi Pérez, 80″)

Gols: Pol Roigé (1-0, 17″), Marc Fernández (2-0, 33″), Forgas (3-0, 90″)

Incidències: 2346 personas en la Nova Creu Alta.