Èxit de la primera setmana de campanya

Fa tot just una setmana, el Centre d’Esports Sabadell presentava la seva campanya de socis 2018-19 sota el lema ‘El CES de TOTS’. Una campanya que recull el testimoni de l’any anterior, l’any del canvi, i que segueix generant il·lusió entre la parroquia arlequinada per la serietat d’aquest projecte i els fitxatges que s’han fet per pujar el nivell de la plantilla.

Després dels primers set dies, 440 socis i sòcies han passat per les oficines de la Nova Creu Alta o per la pestanya web per donar-se d’alta o renovar el seu carnet. Traslladat als números, ara mateix ja hi ha un 19,38% del total de socis de la campanya passada (2.270), una xifra que va anar creixent durant tota la temporada i que es va seguir alimentant a la segona volta.

La dada és encara més impactant si la comparem amb la primera setmana de la campanya 17-18, on el total de socis que ja havien omplert el formulari era de 177, 263 menys que el període d’aquest 2018.

Números positius, que denoten esperança i il·lusió en aquest segon any de projecte, i que han de seguir creixent entre tots, com ha fet aquest matí el president del Centre d’Esports Sabadell, Esteve Calzada.

Demà dissabte les oficines del club romandran obertes de 10:00 a 13:30 hores.

Imatge: Críspulo Díaz.